ΚΑΕ ΠΑΟΚ για Μυστακίδη: «Απομένει μόνο η αποπληρωμή όλων των υφιστάμενων χρεών»
NewsroomΗ Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τον φάκελο που κατέθεσε η πλευρά του Αριστοτέλη Μυστακίδη για την απόκτηση των μετοχών του μπασκετικού ΠΑΟΚ και η ΚΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξέλιξη και ενημέρωσε για το τελευταίο βήμα που απομένει προκειμένου να γυρίσει οριστικά η σελίδα.
Στην ανακοίνωση - ενημέρωση που έδωσε στη δημοσιότητα η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, τονίζει πως όταν η πλευρά Μυστακίδη καταβάλει το ποσό των χρεών που υφίσταται και το οποίο συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές στις 2 Σεπτεμβρίου, τότε η εταιρεία που ίδρυσε ο κ. Μυστακίδης γι' αυτό το σκοπό, θα μπορέσει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την απόφαση της ΕΕΑ να χορηγήσει άδεια στην εταιρία ALPHA SPORTS GROUP ιδιοκτησίας του κ.Μυστακίδη, προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό ποσοστό μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς των μετοχών της ΚΑΕ απομένει μόνο η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε».
- Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
- Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
- Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
- Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του