Super League: Ο Αγκίρε στέρησε τη νίκη στον Αστέρα προσφέροντας βαθμό στον Παναιτωλικό με γκολ στο 88'
NewsroomΈπειτα από ένα συναρπαστικό ματς με ένταση και δράση, ο Αστέρας και ο Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στην Τρίπολη για την 11η αγωνιστική της Super League.
Οι Αρκάδες του Κρις Κόουλμαν άγγιξαν τη νίκη, αφού αρχικά ο Νίκος Παπαδόπουλος σταμάτησε με διπλή προσπάθεια το πέναλτι του Ενκολόλο (10’) κι εν συνεχεία ο Κάλβιν Κέτου (32’) άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, λίγο πριν από το φινάλε ο Αγκίρε (88’) χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.
Στο 10' ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Ενκολόλο. Ο Παπαδόπουλος απέκρουσε, ενώ στη συνέχεια με ακόμα πιο εντυπωσιακή επέμβαση απέτρεψε το γκολ σε νέα προσπάθεια του Ενκολόλο.
Στο 32' ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με πλασέ του Κέτου, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Τσάβες κράτησε με τις επεμβάσεις του σε απόσταση ενός γκολ τον Παναιτωλικό, που βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 88' με κεφαλιά του Αγκίρε. Ακολούθησε ένταση και νεύρα, καθώς οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Μαυρία στο ξεκίνημα της φάσης. Το γκολ μέτρησε, με τον αρχηγό του Αστέρα, Νίκο Καλτσά, να αποβάλλεται όντας στον πάγκο!
Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Αστέρα Τρίπολης να αποσπά δεύτερη σερί ισοπαλία μετά το 0-0 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Έμεινε στην 11η θέση με 8 βαθμούς. Ο Παναιτωλικός, από την άλλη, είναι ένατος έχοντας 12 βαθμούς.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κρις Κόουλμαν): Παπαδόπουλος, Ιβάνοφ, Τριανταφυλλόπουλος, Σιλά, Φερνάντες, Γιαμπλόνσκι (60’ Γκονζάλες), Τζανδάρης (60’ Αλάγκμπε), Καλτσάς (76’ Μεντιέτα), Μπαρτόλο (76’ Εμμανουηλίδης), Κετού, Μακέντα (81’ Τζοακίνι).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Τσάβες, Μαυρίας, Σιέλης (81’ Κοντούρης), Γκαρσία, Μανρίκε, Μπουχαλάκης, Εστέμπαν, Ματσάν (90’ Μπελεβώνης), Μίχαλακ (66’ Σμυρλής), Ενκολόλο (81’ Άλεξιτς), Αγκίρε (90’ Μιγκέλ).
- Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
- Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
- Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
- Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του