Αθλητισμός|19.05.2019 11:02

Ο απίθανος Γκουαρδιόλα διδάσκει τακτική στον Στέρλινγκ την ώρα των πανηγυρισμών (vid)

Newsroom

Λίγο να παρατηρήσεις τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη διάρκεια ενός αγώνα, όταν μιλάει στις συνεντεύξεις Τύπου ή σε στιγμιότυπα από προπονήσεις, αντιλαμβάνεσαι ότι έχει... θεματάκια. Ενας ιδιοφυής τρελός της μπάλας, ο οποίος ζει και αναπνέει απ' το ποδόσφαιρο, είναι ο Καταλανός κόουτς, ο οποίος δεν ησυχάζει ούτε καν όταν φτάνει στην επίτευξη ενός απόλυτου στόχου κι ενός ιστορικού ρεκόρ. Γι' αυτό όμως είναι και ο κορυφαίος προπονητής στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια, έχοντας τη μεγαλύτερη επιρροή και επίδραση στο παιχνίδι απ' οποιονδήποτε άλλο κόουτς.

Τι έκανε τούτη τη φορά όμως ο απίθανος Πεπ για να επιβεβαιώσει την ποδοσφαιρική τρέλα του; Λίγο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, που πέρασε τη Μάντσεστερ Σίτι στην... αιωνιότητα καθώς ολοκλήρωσε ένα ανεπανάληπτο τρεμπλ εντός Αγγλίας (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ), εκείνος αντί να χαλαρώσει έστω και για μερικά λεπτά, βρήκε την ευκαιρία να διδάξει και πάλι τακτική.

Εν μέσω πανηγυρισμών, σαμπάνιας και κονφετί, ο Γκουαρδιόλα έπιασε τον Ραχίμ Στέρλινγκ και του έκανε μαθήματα, δείχνοντάς του πώς θέλει να κινείται στο γήπεδο. Η θέρμη και ο παθιασμένος τρόπος με τον οποίο ο πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου, μιλούσε στον Στέρλινγκ, καταδεικνύει και το μέγεθος της... τρέλας του Πεπ για την τελειότητα στο ποδοσφαιρικό μοντέλο που υπηρετεί. Σημειωτέον ότι ο Αγγλος διεθνής επιθετικός, δεν είναι ότι δεν έπαιξε καλά και χρειαζόταν συμβουλές. Το αντίθετο, ήταν εξαιρετικός και σκόραρε χατ τρικ!

Δείτε το χαρακτηριστικό video του Γκουαρδιόλα με τον Στέρλινγκ:

T

ποδόσφαιροΡαχίμ ΣτέρλινγκΑγγλίαΠεπ ΓκουαρδιόλαΜάντσεστερ Σίτι