Αθλητισμός|20.05.2019 14:24

Ο Τσιτσιπάς αποθεώνει τη Μπενφίκα και η Σάκκαρη τη Ρώμη

Κώστας Ασημακόπουλος

Στο τουρνουά του Ρολάν Γκαρός στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ενώ αύριο θα αναρριχηθούν ακόμα περισσότερο στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Τσιτσιπάς αναμένεται να ανέβει στο Νο6 σημειώνοντας νέο ρεκόρ καριέρας και η Σάκκαρη στο Νο29.

Ο Τσιτσιπάς συνεχάρη από τα social media τη Μπενφίκα για την κατάκτηση του 37ου πρωταθλήματος στην Πορτογαλία. Μάλιστα έγραψε το μήνυμα στην πορτογαλική γλώσσα συγχαίροντας την ομάδα της Λισαβόνας για τον τίτλο. Εγραψε μάλιστα πως είναι οπαδός της.

Η συνάντηση με Σάμαρη

Ο Τσιτσιπάς είχε εκδηλωθεί ως οπαδός της Μπενφίκα μετά την πρόσφατη συνάντηση του με τον Ανδρέα Σάμαρη στο περιθώριο του τουρνουά τένις στο Εστορίλ το οποίο και κατέκτησε. Ο Σάμαρης και ο Βλαχοδήμος ήταν μέσα στην χρυσή σύνθεση των πρωταθλητών Πορτογαλίας.

T

Ερωτευμένη με τη Ρώμη η Σάκκαρη

Την ίδια ώρα η Μαρία Σάκκαρη αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Ιταλούς για την συμπαράσταση στους αγώνες της στο τουρνουά Μάστερς της Ρώμης.

T

«Ρώμη σε  ευχαριστώ για τα πολύ όμορφα συναισθήματα και για μία εβδομάδα πραγματικά ξεχωριστή. Είσαι μία απερίγραπτη ομορφιά. Η καρδιά μου είναι σε αυτή την πόλη!» έγραψε στα ιταλικά η 23χρονη τενίστρια. Να σημειωθεί επίσης πως ο θείος της Σάκκαρη που είναι από τους πιο επιφανείς οδοντογιατρούς κατοικεί μόνιμα στο Μιλάνο και είναι πρέσβης επί τιμή της Ελλάδας στην πρωτεύουσα του ιταλικού βορρά.

Μαρία ΣάκκαρηΜπενφίκαΣτέφανος ΤσιτσιπάςΡώμη WTAΑνδρέας ΣάμαρηςΣπορ