Οπαδοί ΠΑΟΚ: Βουβός πόνος στην Τούμπα για τους επτά νεκρούς - Κασκόλ και κεριά έξω από το γήπεδο
Ρωμανός ΚοντογιαννίδηςΣε κλίμα βαθιάς οδύνης, φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας για να τιμήσουν τη μνήμη των επτά οπαδών της ομάδας που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.
Η είδηση του τραγικού συμβάντος, στο οποίο επτά φίλαθλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» που ταξίδευαν από την Ελλάδα με προορισμό τη Λυών για τον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης βρήκαν τον θάνατο, βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.
Κεριά, σιωπή και μεσίστιες σημαίες στην Τούμπα
Από τις πρώτες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της τραγωδίας, φίλοι της ομάδας έσπευσαν στην Τούμπα, ανάβοντας κεράκια στη μνήμη των νεκρών οπαδών και αφήνοντας λουλούδια έξω από το γήπεδο. Το σημείο μετατράπηκε σε χώρο σιωπηλού αποχαιρετισμού, με τον πόνο και τη συγκίνηση να είναι εμφανή.
Στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, οι σημαίες κυμάτιζαν μεσίστιες, ως ένδειξη πένθους για τα παιδιά της ομάδας που χάθηκαν τόσο άδικα στον δρόμο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.
- Σοκ για τον Τζέρεμι Κλάρκσον: Αποκάλυψε τη μάχη του με επιθετικό καρκίνο
- Μαρουσάκης: Βροχές, καταιγίδες ακόμη και χαλάζι σήμερα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
- Εντυπωσιακό θέαμα στο Ιόνιο: Πέντε φάλαινες εμφανίστηκαν μαζί στα νερά της Λευκάδας
- Ο θεός του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι σε μια ιστορική παράσταση!