Καρέτσας – Μουζακίτης: Σπουδαία διάκριση για τους δύο Έλληνες– Στους κορυφαίος μέσους κάτω των 20 ετών
NewsroomΤα ταλέντα της Εθνικής ομάδας ξεχωρίζουν διαρκώς, τόσο με τους συλλόγους τους, όσο και με τη φανέλα της «γαλανόλευκης». Σύμφωνα με το Διεθνές Κεντρικό Αθλητικών Σπουδών (CIES), οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι στους κορυφαίους παίκτες του πλανήτη κάτω των 20 ετών, που δεν αγωνίζονται στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα.
Μάλιστα οι Καρέτσας και Μουζακίτης δεν βρίσκονται απλά μέσα στη λίστα, αλλά είναι και σε υψηλές θέσεις αυτής! Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της Γκενκ βρίσκεται στη 2η θέση στην κατηγορία των επιθετικογενών μέσων. Μπροστά του είναι μόνο ο Ροντρίγκο Μόρα της Πόρτο.
Από την άλλη ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι 3ος στην κατηγορία των “ολοκληρωμένων μέσων”, μία κατηγορία που αναφέρεται σε ποδοσφαιριστές που συνεισφέρουν επιθετικά και αμυντικά.
- Διακομίσθηκαν τα πέντε τραυματισμένα παιδιά στο Παίδων από τη Χίο - Βίντεο και εικόνες από τη μεταφορά τους
- Υπόθεση κατασκοπείας: Έτοιμος για την απολογία του ο 54χρονος σμήναρχος - Τι θα ισχυριστεί
- Φουντώνει η ένταση με το Ιράν: Το Λονδίνο στέλνει F-35 στην Κύπρο
- «Απρόκλητη επίθεση με μολότοφ» λέει η ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια στο ΑΠΘ - Ελεύθεροι οι 313 προσαχθέντες