Αθλητισμός|20.05.2019 16:40

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν έπεισε τον Κρόος να ανανεώσει μέχρι το 2023

Newsroom

Υπήρξε βασικό στέλεχος στις τρεις συνεχόμενες (2016, 2017, 2018) ευρωπαϊκές κούπες που κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης υπό την καθοδήγηση του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τον ήθελε ξανά... εγκέφαλο στη νέα ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει μετά το εφετινό ναυάγιο σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Τόνι Κρόος, παρά τις φήμες που υπήρχαν τους τελευταίους μήνες (ακόμη και πριν από μερικά 24ωρα ήταν αμφίβολο) για αποχώρησή του από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», εν τέλει ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Μερένχες μέχρι το 2023. Αλλωστε αυτό ήθελε ο Ζιζού κι αυτό έγινε καθώς πλέον ο Γάλλος τεχνικός έχει «λευκή επιταγή» από τον πρόεδρο της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ. Κι εκείνος ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος, ο οποίος τον έπεισε να βάλει την υπογραφή του σε ένα νέο συμβόλαιο, το οποίο εφόσον εξαντλήσει θα έχει συμπληρώσει εννέα χρόνια φορώντας τη λευκή φανέλα.

Ο ισπανικός κολοσσός ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας των δύο πλευρών, ενώ λίγες ώρες αργότερα ο Κρόος βρέθηκε ενώπιον των δημοσιογράφων σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, όπου εξήγησε τους λόγους που τον κράτησαν στη Μαδρίτη. «Δεν θα σας πω τι συζήτησα με τον Ζιντάν» απάντησε ο Γερμανός σε σχετική ερώτησε αλλά πρόσθεσε: «Αυτό που θα σας πω όμως είναι πως αν είχα αμφιβολίες για το μέλλον μου δεν θα ήμουν εδώ αυτή την στιγμή».

Και συμπλήρωσε: «Το να ανανεώσω την συνεργασία μου με την ομάδα, αυτή την περίοδο είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Είναι μια σημαντική κίνηση από την ομάδα. Αυτή και εγώ έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Ήρθα στην ομάδα το 2014 και από την πρώτη ημέρα έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Πιστεύω ότι βοήθησα να κατακτήσουμε τόσους τίτλους στα χρόνια αυτά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μαζί και στα άλλα χρόνια για να έχουμε ακόμη περισσότερους τίτλους. Το πλάνο μου είναι τελειώσω στη Ρεάλ», πρόσθεσε.

Οσο για την απογοητευτική σεζόν που είχε η Ρεάλ, εξήγησε: «Είμαστε όλοι άνθρωποι και έπειτα από τρεις κατακτήσεις Champions League είναι φυσιολογικό να μην βρεθούμε σε καλή κατάσταση. Αυτό που δεν ήταν φυσιολογικό μάλλον ήταν οι τρεις σερί κατακτήσεις».

Τόνι ΚρόοςΖινεντίν ΖιντάνΡεαλ ΜαδρίτηςLa Liga