Νέος σοβαρός τραυματισμός στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες - Αθλήτρια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο
NewsroomΈνας νέος σοβαρό τραυματισμός ήρθε να εντείνει την ανησυχία γύρω από την κατάβαση γυναικών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η Κάντε Μορένο από την Ανδόρα τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από πτώση σε άλμα μεγάλης ταχύτητας και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο εκτός πίστας, προκειμένου να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο.
Η 25χρονη σκιέρ έχασε τον έλεγχο κατά την προσγείωση λίγο μετά την αφετηρία, συγκρούστηκε με δύναμη στα προστατευτικά και σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο χιόνι. Το ιατρικό επιτελείο έσπευσε άμεσα στο σημείο, παρείχε τις πρώτες βοήθειες και έκρινε απαραίτητη τη μεταφορά της για περαιτέρω εξετάσεις, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού της.
Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί και η τρομακτική πτώση της θρυλικής Λίντσεϊ Βον, η οποία υπέστη σοβαρό τραυματισμό και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθειά της.
- Οι απειλές του Ντίλιαν μέσω Νίξον, το τενεκεδάκι της Νέας Αριστεράς και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
- ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
- «Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
- Πακέτο με μόνιμα και έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό