Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Θέλω να βλέπετε το κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο»
NewsroomΟ Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται σταθερά δίπλα στους παίκτες του ΠΑΟΚ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου θέλησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας, τώρα που αρχίζουν οι τελικοί σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.
Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει δώσει εννέα παιχνίδια στη διάρκεια του 2026, επτά τον Ιανουάριο και δύο τον Φεβρουάριο. Ματς που έκριναν στόχους και αντοχές. Ο απολογισμός; 7 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα αλλά πλέον ο Δικέφαλος μεταβαίνει σε μια σαφώς δυσκολότερη πίστα καθώς κρίνονται η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, στην επόμενη φάση του Europa League και φυσικά στην τελική ευθεία της Super League πριν από τα πλέι οφ.
Κατά την προσφιλή τακτική του, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους παίκτες σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή, θέλοντας να τονώσει το ηθικό τους και να τους δείξει ότι είναι δίπλα τους. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ζήτησε καθαρό μυαλό και απόλυτη συγκέντρωση, υπογραμμίζοντας πως στόχος τους είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Τόνισε ότι κάθε αγώνας πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν ο πιο σημαντικός, σαν τελικός, με την ομάδα να τα δίνει όλα και, μόλις τελειώνει ένα ματς, να σκέφτεται αμέσως πώς θα κερδίσει το επόμενο.
Η ομιλία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με καθαρά εμψυχωτικό χαρακτήρα, με τον Ιβάν Σαββίδη να δείχνει για ακόμη μία φορά την πίστη του στην ομάδα και στις δυνατότητές της, ζητώντας ενότητα και σωστή νοοτροπία μέχρι το τέλος.
- Η δύσκολη επόμενη μέρα για τους επιζώντες στη Χίο - Τα κλειστά κέντρα κράτησης και ο αγώνας δρόμου για άσυλο
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Στο «μικροσκόπιο» και πολιτικά πρόσωπα - Διευρύνεται η έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα
- Χολιγουντιανή ληστεία στην Ιταλία: Οι δράστες παρίσταναν τους αστυνομικούς και ανατίναξαν χρηματαποστολή
- Οι γυναίκες που σκαρφαλώνουν υψόμετρα χιλιάδων μέτρων στην Ινδία για να προστατεύσουν τη λεοπάρδαλη του χιονιού