Αθλητισμός|24.02.2026 08:11

Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός: Για το θαύμα πρόκρισης στη Γερμανία οι Πειραιώτες

Newsroom

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Λεβερκούζεν, όπου και θα αντιμετωπίσει απόψε τη Μπάγερ, με φόντο ένα εισιτήριο για τους «16» του Champions League. Το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ψάχνει τη μεγάλη ανατροπή για να μπορέσει να προκριθεί και το έργο των «ερυθρόλευκων» μόνο εύκολο δεν είναι.

Οι Πειραιώτες είχαν ηττηθεί με 0-2 από τις «ασπιρίνες» στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την περασμένη Τετάρτη και καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρους τους σκορ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του MEGA, αλλά και από το Cosmote Sport 2.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αφού έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Κατά την άφιξη της «ερυθρόλευκης» αποστολής στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει βρέθηκαν αρκετοί φίλοι της ομάδας οι οποίοι αποθέωσαν τον προπονητή και τους παίκτες, θέλοντας να τους εμψυχώσουν.

Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου:

«Να έχουμε το θάρρος που χρειάζεται να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να είμαστε επιθετικοί και να προσπαθήσουμε να κλέψουμε πολλές μπάλες, να εχουμε μεγαλύτερη κατοχή γιατί αν τρέχεις πίσω από την μπάλα, τότε γίνεται πιο δύσκολο. Να έχουμε περισσότερη κατοχή και να κλέψουμε πολλές μπάλες στο αντίπαλο μισό. Έχουμε έρθει με ελπίδα και προσδοκίες, δεν μπορούμε να σταθούμε στα δυο προηγούμενα ματς με τη Λεβερκούζεν, αυτό που έχει περισσότερη σημασία στο μυαλό μας, είναι τι μπορεί να γίνει αύριο. Δεν σκαφτόμαστε ούτε τα καλά, ούτε τα κακά που συνέβησαν στα προηγούμενα ματς»

ΓερμανίαΟλυμπιακόςChampions LeagueΛεβερκούζενειδήσεις τώρα