Αθλητισμός|21.05.2019 22:03

ΕΠΟ: Στηρίζει Γραμμένο η FIFA, ανακοινώσεις από Βάσαλο

Newsroom

Εκτακτη συνέντευξη Τύπου συγκάλεσε, μέσω της ΕΠΟ, ο διευθυντής του τμήματος ευρωπαϊκών ομοσπονδιών της FIFA Μπιορν Βάσαλο. O Μαλτέζος παράγοντας, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και τον εκτελεστικό γραμματέα Αλέξη Δέδε, θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης (22/5), ενώ στις 11.00 θα δώσει το «παρών» στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.

Η ατζέντα του Βάσαλο είναι άγνωστη καθώς ελάχιστοι εντός της Ομοσπονδίας γνωρίζουν τι θα πει το υψηλόβαθμο στέλεχος της UEFA που παρακολουθεί στενά τα δρώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, οι πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι η FIFA και η UEFA θα εκφράσουν, μέσω του Βάσαλο, τη στήριξή τους προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Γραμμένου, η προεδρία του οποίου αμφισβητείται από μερίδα του ελληνικού Τύπου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής: «Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 09.30, ο Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA  κ. Μπιορν Βάσαλο, παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Ε. Γραμμένου και του εκτελεστικού γραμματέα κ. Α. Δέδε, στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής)».

ΕΠΟΒαγγέλης Γραμμένοςποδόσφαιρο