Αθλητισμός|22.05.2019 22:29

Ολυμπιακός: Οι τουρκικές... υπογραφές και η αλήθεια για Βαλμπουενά

Newsroom

Στη γραμμή του τερματισμού με προορισμό τον Ολυμπιακό τοποθετούν οι Τούρκοι τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Φενερμπαχτσέ, είναι στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» εδώ και περίπου ένα μήνα. Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο έμπειρος παίκτης υπέγραψε ήδη συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ομάδα του Πειραιά, με το συνολικό κόστος στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ!

Αναφέρουν, επίσης, ότι ο Βαλμπουενά αφαίρεσε τον όρο που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τη Φενέρ, ο οποίος προκαλούσε αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο από τη στιγμή που «έπιασε» τις 25 επίσημες συμμετοχές.

Οι πληροφορίες του ethnos.gr θέλουν τον διεθνή άσο να βρίσκεται κοντά στο μεγάλο λιμάνι, αλλά ακόμη να μην έχει «κλείσει» 100% η υπόθεση. Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως αυτή η σημαντική προσθήκη θα ολοκληρωθεί, αλλά αυτό θα συμβεί εντός των προσεχών ημερών ή ακόμη και ωρών. Ο Βαλμπουενά έχει «ψηθεί» με το ενδεχόμενο να παίξει στον Ολυμπιακό, έχει δεχθεί πρέσινγκ ακόμη και από τον Κριστιάν Καρεμπέ, είναι έτοιμος να κάνει κι αυτό το βήμα στην καριέρα του, αλλά για να υπάρξει κάτι σίγουρο θα χρειαστεί λίγη ακόμη υπομονή.

Ολυμπιακός