Αθλητισμός|23.05.2019 12:22

Σοκ: Μεθυσμένος οπαδός χαστουκίζει εργαζόμενη στο γήπεδο (vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Είναι γνωστή η αδυναμία των Αγγλων οπαδών στο αλκοόλ. Δυστυχώς, όμως, είναι γνωστή και η απαράδεκτη συμπεριφορά πολλών εξ’ αυτών, ύστερα από μεγάλη κατανάλωση οινοπνεύματος.

Την Πρωτομαγιά, η Σουόνσι υποδέχονταν τη Ντέρμπι Κάουντι στο «Λίμπερτι Στέντιουμ», σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Championship, της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Εντουαρντ Ντίλαν Πράις, υποστηρικτής της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ, η οποία την Δευτέρα (27/5, 17:00) θα διεκδικήσει την άνοδο στην Premier League στον τελικό των πλέι οφ κόντρα στην Αστον Βίλα, έπινε από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις οκτώ το βράδυ.

Οταν εμφανώς μεθυσμένος προσπάθησε να μπει στο γήπεδο, μια υπάλληλος της ιδιωτικής ασφάλειας επιχείρησε να τον σταματήσει και αυτός αντέδρασε, χαστουκίζοντας με δύναμη την γυναίκα.

Ενας έφιππος αστυνομικός κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό του, ο δράστης εντοπίστηκε άμεσα και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο κοινωνικής εργασίας, εννέα μήνες σεμιναρίων για τον έλεγχο στην κατανάλωση του αλκοόλ και, βεβαίως, δεν θα μπορεί να μπει σε αγγλικό γήπεδο για τα επόμενα έξι χρόνια.

 

ποδόσφαιροοπαδοίΑγγλία