Αθλητισμός|23.05.2026 19:00
Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Στην εντατική ο Μάριος Οικονόμου μετά από σοβαρό τροχαίο
NewsroomΣοκ στον ελληνικό αθλητισμό και τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς όπως έγινε γνωστό εισήχθη σε ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ο Μάριος Οικονόμου, μετά από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έχει υποστεί πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη.
Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (23/5) έξω από το νοσοκομείο Χατζηκώστα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η μηχανή στην οποία επέβαινε ο ίδιος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, κάτι που είχε ως συνέπεια ο 34χρονος να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Από την πλευρά της η ΑΕΚ, στην οποία και είχε αγωνιστεί, ενημέρωσε πως η διοίκηση είναι στο πλευρό του σε οτιδήποτε χρειαστεί.
Διαβάστε ακόμη
- Απάτη στον ΕΦΚΑ: Η καταγγελία που «ξεσκέπασε» το κύκλωμα, η εμπλοκή Καμπούρη και οι αναλήψεις των 2 εκατ.
- Ο Ρούμπιο στην Αθήνα: «Ιστορική συμμαχία» με F-35 και παρασκήνιο για «ευαίσθητα» ενεργειακά έργα
- 3 χρόνια φρίκης στη Γάζα, μια ζωή υπό κατοχή: Η γενιά των ακρωτηριασμένων παιδιών και η σιωπή της Δύσης
- «Πάμε κόντρα κι όπου βγει»: Η Βίσση, ο Καρβέλας και ο Φοίβος που εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή