Champions League: Δάκρυσε ο Κλοπ, τον «απογείωσαν» οι παίκτες (vid)
NewsroomΑνέβασε τη Λίβερπουλ στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια. Ο Γιούργκεν Κλοπ, έσπασε την προσωπική του κατάρα με ήττες σε τελικούς, οδηγώντας την ομάδα του μεγάλου λιμανιού της Αγγλίας στο έκτο τρόπαιο της ιστορίας της. Εύλογα, ήταν εκστασιασμένος μετά το παιχνίδι.
«Μια απίστευτη μάχη, μια φανταστική βραδιά. Ισως δεν ήταν το καλύτερο ματς του κόσμου, αλλά έπρεπε απλά να νικήσουμε και το κάναμε. Είναι η σωστή επιβράβευση για μια φανταστική, πολύ έντονη σεζόν. Είναι τρελό αυτό που έκαναν οι παίκτες μου. Αφιερώνω την επιτυχία στην οικογένεια μου, η οποία ήταν στην εξέδρα. Υπέφερα πολύ, αυτή η νίκη είναι για αυτούς και για όλους όσοι είναι μέλη αυτού του κλαμπ», ήταν τα πρώτα λόγια του Κλοπ μετά την κατάκτηση του τροπαίου.
Μάλιστα ο Γερμανός αμέσως μετά το τέλος του ματς είχε μια πολύ έντονη και συναισθηματική αγκαλιά με τον αρχηγό της ομάδας Τζόρνταν Χέντερσον. Αμφότεροι δακρυσμένοι αγκαλιάζονται σε μια πολύ δυνατή στιγμή.
Δείτε επίσης τη στιγμή που δακρύζει ο Κλοπ την ώρα που κάνει δηλώσεις:
Δείτε τους παίκτες της Λίβερπουλ να «απογειώνουν» τον Κλοπ:
- Δύσκολη η επόμενη μέρα της φωτιάς στη Θεσσαλονίκη: 5 εκατ. ευρώ για τις ζημιές και επιδόματα στους πληγέντες
- Σε μετωπική με την κυβέρνηση ο Σαμαράς: Τι δείχνουν οι κινήσεις του - Τι λένε οι «γαλάζιοι»
- Χαλκίδα: Πλωτά φράγματα κατά του λαγοκέφαλου στον Ευβοϊκό - Ρεπορτάζ του Guardian στην περιοχή
- Σεισμός στη Microsoft: 4.800 απολύσεις, «ψαλίδι» στο Xbox και πώληση τεσσάρων gaming studios