Αθλητισμός|02.06.2019 16:44

Τελικός Champions League: Πανηγυρίζει έξαλλα την αποφυλάκισή της η ξανθιά εισβολέας (vid)

Newsroom

Το βράδυ του Σαββάτου (1/6) οι Ρεντς επικράτησαν 2-0 της Τότεναμ στον τελικό της Μαδρίτης και κατέκτησαν τον ευρωπαϊκό τίτλο για έκτη φορά στην ιστορία τους. Μπορεί οι ποδοσφαιρόφιλοι να ασχολήθηκαν με τις μάχες στο γήπεδο, ωστόσο ο πλανήτης έδωσε μεγάλη προσοχή και στην εκρηκτική ξανθιά Κίνσεϊ Βολάνσκι, που με την εισβολή της στον αγωνιστικό χώρο του «Γουάντα Μετροπολιτάνο» ήταν αυτή που τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τολμηρή οπαδός, στο 18' του αγώνα έκανε ένα εντυπωσιακό σπριντ φτάνοντας μέχρι το κέντρο του γηπέδου. Οι άνδρες ασφαλείας την έπιασαν και την οδήγησαν εκτός αγωνιστικού χώρου και ο τελικός διεκόπη για μερικά δευτερόλεπτα. Αποτέλεσμα της εισβολής αυτής ήταν τα διεθνή media να κάνουν απανωτά αφιερώματα στην ξανθιά καλλονή, η οποία είδε τους followers της στο Instagram να αυξάνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς. 

Μετά την εισβολή της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει αποκτήσει 1,9 εκατομμύρια ακόλουθους.

Η Βολάνσκι αφέθηκε ελεύθερη με τη βοήθεια και του συντρόφου της Βιτάλι Ζντοντοβέτσκι, και πανηγύρισε έξαλλα της αποφυλάκισή της φορώντας το ίδιο ολόσωμο μαγιό. 

  

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο σύντροφός της Vitaly Zdorovetskiy, είναι δημιουργός του ομώνυμου ρωσικού σάιτ πορνό «Vitaly». Εξάλλου, αυτό ήταν και το λογότυπο στο μαγιό της Kinsey.

Τσάμπιονς ΛιγκΛίβερπουλΚίνσεϊ ΒολάνσκιΤότεναμ