Αθλητισμός|02.06.2019 18:29

Wolanski - Vitaly: Το καταζητούμενο ζευγάρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και των social media

Κώστας Ασημακόπουλος

Είναι το πλέον καταζητούμενο ζευγάρι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αλλά τις τελευταίες ώρες και στα social media. Μέχρι τώρα όλοι γνώριζαν τον Βιτάλι Ζντοροβέτσκι αλλά από χθες όλος ο πλανήτης έμαθε και την σύντροφο του Κίνσεϊ Βλάνσκι.

Πρόκειται για την 23χρονη πληθωρική ξανθιά κυρία που στο 18ο λεπτό του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ στη Μαδρίτη, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Φορούσε μόνο ένα αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία και διαφήμιζε το «Vitaly Uncensored» που δεν είναι τίποτε άλλο από την διαδυκτιακή πύλη του συντρόφου της και μέντορα της πιο γνωστού ως VitalyzdTv. Μάλιστα με την ίδια… αμφίεση παρουσιάστηκε και κατά την αποφυλάκιση της το μεσημέρι της Κυριακής (2/6).

Διαγράφηκε ο λογαριασμός της

Η Βολάνσκι στις 30 Μαΐου 2019 είχε στο λογαριασμό της στο instagram 316.000 followers. Μετά την δημοσιότητα που απέκτησε με την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε 14 ώρες είχε αποκτήσει 2,5 εκ. followers. Τελικά το απόγευμα της Κυριακής (2/6) ο λογαριασμός της διαγράφηκε από τους υπευθύνους του instagram θεωρώντας προφανώς πως παραβιάστηκαν βασικοί κανόνες λειτουργίας και χρήσης και εξαπάτηση του κοινού.

Από το Maxim στις προτάσεις για πορνό

Η Κίνσεϊ Βολάνσκι έχει γεννηθεί 30 Αυγούστου 1996 στις ΗΠΑ. Εχει καταγωγή από τη Ρωσία αλλά στους λογαριασμούς της στο facebook έχει ψεύτικες πληροφορίες. Σε μία από αυτές αναφέρει πως έχει γεννηθεί στο Εσπο της Φινλανδίας. Σε ηλικία 16 ετών άνοιξε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει δύο αδέλφια με τα οποία έβαλε μία φωτογραφία το 2012. Εχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Έχει γίνει εξώφυλλο στα περιοδικά Maxim, Sports Illustrated και FHM ενώ όπως έχει πει σε συνέντευξη της έχει αρνηθεί αστρονομικά ποσά για να λάβει μέρος σε ταινίες πορνό.

Την έλκουν οι... φορτηγατζήδες και οι γιατροί

Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Maxim όπου αναφέρει μεταξύ άλλων πως «θαυμάζει τους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών», πως της αρέσει να «ανακατεύει τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα της» και να «φαντασιώνεται επισκέψεις σε γιατρούς να την εξετάζουν». Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται αποκλειστικά στο πλευρό του Βιτάλι Ζντοροβέτσκι ο οποίος με κάθε ευκαιρία εκμεταλλεύεται την πληθωρική παρουσία της. Μάλιστα φαίνεται πως είναι και ο… πατέρας της ιδέας της εισόδου της στον αγωνιστικό χώρο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο εκκεντρικός σύντροφος της

Πρόκειται για αμφιλεγόμενο και εκκεντρικό youtuber που έχει αυξήσει τη δημοφιλία του μέσα από ακραίες φάρσες αλλά και την είσοδο του στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου το 2014. Είναι επικηρυγμένος από την FIFA και του έχει απαγορευτεί η είσοδος σε όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου. Έχει κατηγορηθεί για δυσφήμιση του αθλήματος με την FIFA να υποστηρίζει πως πρόκειται για έναν επαγγελματία που προκαλεί την αρνητική δημοσιότητα σε βάρος του αθλήματος και προς όφελος του αποκομίζοντας τεράστια κέρδη. Κάτι ανάλογο έκανε χθες όταν η σύντροφος του Κίνσεϊ Βλάνσκι η οποία μάλιστα μπήκε στο γήπεδο. Λέγεται πως ο Βιτάλι ήταν και αυτός στο γήπεδο και βιντεοσκοπούσε τη φίλη τους αλλά ήταν μεταμφιεσμένος για να μην τον αναγνωρίσουν οι αρχές.

T

Από τη Σιβηρία στο Λος Αντζελες

Ο Βιτάλι Ζντοροβέτσκι είναι γενημένος στο Μουρμάνσκ της βόρειας Ρωσίας στις 8 Μαρτίου 1992 και μετακόμισε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες. Αρχικά ήθελε να γίνει επαγγελματίας αθλητής στο σκειτμπόρντ αλλά λόγω πολλών τραυματισμών εγκατέλειψε την καριέρα του και με την έκρηξη των μέσω κοινωνικής δικτύωσης ασχολήθηκε επαγγελματικά με την δημόσια προβολή του.

Εκανε τον σκουπιδιάρη σε ταινία πορνό

Όπως έχει αποκαλύψει σε ηλικία 15 ετών έκανε ένα ρόλο σκουπιδιάρη σε ταινία πορνό έναντι 5 δολαρίων, έχει εργαστεί ως μεταμφιεσμένος «θείος Σαμ» κερδίζοντας 20 δολάρια για 3 ώρες και πολλές άλλες περιστασιακές εργασίες ενώ όταν ενηλικώθηκε έλαβε μέρος και σε ταινίες πορνό μαζί με την Ντάιμοντ Κίτι και τελικά στράφηκε αποκλειστικά στην προβολή του εαυτού του.

Απογειώθηκε ως... ζόμπι

Το μεγάλο άλμα έγινε το 2012 όταν  έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο "Miami Zombie Attack Frank!". Ηταν μία ταινία όπου ο ίδιος είχε ντυθεί ζόμπι. Περιπλανήθηκε σε φτωχές γειτονιές του Μαϊάμι για να φοβίσει διάφορους πολίτες. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 το βίντεο είχε 30 εκατομμύρια προβολές.

Ξύλο και των... γονέων

Ακολούθησε η ταινία Columbus Ohio με  πέντε εκατομμύρια προβολές εντός μιας εβδομάδας στο YouTube, ενώ η φάρσα Hitman που έγινε στις 16 Ιουνίου 2012 προκάλεσε την οργή των χρηστών αλλά και όσων είχαν πέσει θέματα της φάρσας του. Κάποια στιγμή ένας πολίτης τον ξυλοκόπησε και κατέληξε στη φυλακή αντιμετωπίζοντας κατηγορίες φυλάκισης 15 ετών. Γλίτωσε τα χειρότερα και η φήμη του ανέβηκε ακόμα περισσότερο.

Τα δόντια του άστεγου Μάρτιν

Το 2013 ανέβασε το βίντεο "Extreme Manless Man Makeover" μέσα από το οποίο κατέγραψε τη ζωή του μαζί με έναν άστεγο, τον Μάρτιν. Μάλιστα έκανε και έρανο για να μαζέψει χρήματα ώστε να διορθώσει τα δόντια του Μάρτιν. Μάζεψε 10.000 δολάρια αλλά κατηγορήθηκε για απάτη και δεν εισέπραξε τα χρήματα. Κατάφερε όμως να πείσει οδοντογιατρούς να επιδιορθώσουν τα δόντια του.  

Ανοιξε το... δρόμο στον τελικό του Μουντιάλ 2014

Εκεί όμως που «απογειώθηκε» η φήμη του και οι επισκέψεις στο κανάλι του ήταν με την είσοδο του στον τελικό του Μουντιάλ του 2014 μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής στη Βραζιλία. Μάλιστα είχε δώσει στη δημοσιότητα βίντεο με όλη του την προετοιμασία πριν την είσοδο στο γήπεδο.

Από τότε επιδίδεται σε διάφορες χοντροκομένες και παντός είδους φάρσες και δημοσιοποιεί όλη τη ζωή του κοντά στην εντυπωσιακή σύντροφο του..

«Ο Τραμπ είναι χάλια, ΛεΜπρόν για πρόεδρος!»

Στις 25 Μαΐου 2016 ο Ζντοροβάτσκι συνελήφθη για παραβίαση μετά από την αναρρίχηση στην τεράστια και εμβληματική πινακίδα του Χόλιγουντ. Στις 10 Ιουνίου 2016 συνελήφθη και πάλι για είσοδο στον 4ο τελικό του NBA μεταξύ των Cleveland Cavaliers και των Golden State Warriors. Φορούσε μία μπλούζα που έγραφε «Ο Τραμπ είναι χάλια, ΛεΜπρόν για πρόεδρος!».

Η επίσκεψη στην Τουρκία και το... bang

Το τελευταίο βίντεο του ζευγαριού ανέβηκε στο youtube την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019. Aνέβηκε στον λογαριασμό του Βιτάλι ένα βίντεο με την επίσκεψη τους στην Τουρκία και με στιγμιότυπα από την διαφήμιση που έκανε η Βολάνσκι για το ισοτονικό bang. Σύμφωνα με το σενάριο η Βολάνσκι πυροβολεί με ένα αυτόματο όπλο, πετάει με ελικόπτερο και κρατάει το bang.

.

Eρχονται και άλλοι περιορισμοί;

Γενικά όλες οι ενέργειες του Ζντοροβάτσκι έχουν στόχο την προβολή του και την απόκτηση όλων και περισσότερων επισκεπτών με σκοπό να αυξάνει τα έσοδα του. Ωστόσο σύμφωνα με ειδικούς επαγγελματίες που ειδεύονται στη συμπεριφορά του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες είναι όλο και περισσότερο «υποψιασμένοι» με τις προθέσεις του Βιτάλι ενώ εκτός από τον αποκλεισμό της  Κίνσεϊ Βλάνσκι στο instagram πιθανότατα να υπάρξουν και άλλοι περιορισμοί στους δημόσιους λογαριασμούς του αμφιλεγόμενου ζευγαριού.

Τσάμπιονς Λιγκτελικός Τσάμπιονς ΛιγκKinsey WolanskiVitaly ZdorovetskiyΚίνσεϊ Βολάνσκι