Αθλητισμός|13.11.2018 09:01

Το «αφήστε µε να µπω» του ζαλισµένου Διούδη!

Κώστας Γουλής

Ο επικεφαλής του «πράσινου» ιατρικού τιµ, Γιάννης Λεβάκος, και ο γιατρός του Ολυµπιακού, Χρήστος Θέος, προσπάθησαν πρώτα απ’ όλα να συνεφέρουν τον 25χρονο γκολκίπερ, που είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις του. Οταν συνήλθε, το επόµενο στάδιο διαχείρισης ήταν η διάσειση και το γεγονός ότι ο ∆ιούδης -όντας ζαλισµένος- δεν ήθελε αρχικά να ανέβει στο φορείο. 

«Μια χαρά είµαι, µια χαρά είµαι, θα παίξω...» έλεγε ο Θεσσαλονικιός τερµατοφύλακας, όπως λένε άλλωστε οι 9 στους 10 που έχουν υποστεί διάσειση

Οι γιατροί δεν το συζητούσαν καν και τον πήγαν τάχιστα στο ιατρείο του γηπέδου και από εκεί στο ασθενοφόρο, για να διακοµισθεί για εξετάσεις στο «Υγεία». Ο κ. Θέος, µάλιστα, του κρατούσε το κεφάλι, την ώρα που ο ∆ιούδης (µέσα στη ζάλη του) «τσινούσε» πάνω στο φορείο, θέλοντας να µείνει στο γήπεδο. Στα αποδυτήρια έµεινε για λίγα λεπτά. Μέσα στη ζαλάδα του, το µοναδικό που ψέλλισε -µαζί µε το παράπονο πως κατάπινε αίµα και πονούσε ο λαιµός του- ήταν «... πόσο είναι το σκορ;». «Βάλαµε γκολ, νικάµε 1-0» του είπαν οι άνθρωποι της οµάδας που ήταν δίπλα του (είχε µόλις ανοίξει το σκορ ο Κάτσε), µε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να επαναλαµβάνει «...αφήστε µε να µπω να παίξω», ζητώντας ξανά από τον γιατρό να... γυρίσει στον αγώνα.

Στο «Υγεία» οι εξετάσεις (δύο αξονικές, triplex καρωτίδων) ήταν «καθαρές». ∆ιανυκτέρευσε σε δωµάτιο της Α’ Νευροχειρουργικής Κλινικής και χθες το πρωί υποβλήθηκε σε επανέλεγχο µε νέα αξονική. Και από τη στιγµή που τα αποτελέσµατα ήταν εκ νέου καθησυχαστικά, το απόγευµα πήρε εξιτήριο για το σπίτι του, έχοντας για παρέα πολλά µέλη της οµάδας.

Ο γιατρός του Ολυµπιακού, Χρήστος Θέος, κρατούσε το κεφάλι του ∆ιούδη που (µέσα στη ζάλη του) «τσινούσε» πάνω στο φορείο, θέλοντας να µείνει στο γήπεδο

Χθες βράδυ ο ∆ιούδης -που θα µείνει προληπτικά εκτός κάθε δραστηριότητας για δέκα µέρες- ανέβασε µήνυµα στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους ήταν στο πλευρό του. «Είµαι πολύ περήφανος για την οµάδα και τους συµπαίκτες µου, πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστώ τους γιατρούς που έτρεξαν αµέσως δίπλα µου και με βοήθησαν να ανακτήσω τις αισθήσεις µου και τον Θεό που µου επιτρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ από παιδάκι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συµπαράσταση και τις ευχές. Να είστε καλά!»

Σωκράτης ΔιούδηςΠαναθηναϊκός