Αθλητισμός|03.06.2019 18:45

ΑΕΚ: Τίτλοι τέλους με τον Αλεφ, ψάχνει για χαφ διαφορετικού στυλ (pic)

Σταύρος Καζαντζόγλου

Βραχύβια αποδείχθηκε η παραμονή του Αλεφ Σαλντάνια στην ΑΕΚ. Επειτα από μόλις ένα χρόνο, ο 24χρονος παίκτης επιστρέφει στην Μπράγκα απ’ όπου ανήκει. Ο Αλεφ αποκτήθηκε ως δανεικός με οψιόν αγοράς, που έφτανε σε 1,8 εκατ. Ευρώ. Στη διάρκεια της σεζόν, ο Αλεφ αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας δύο φορές. Επειτα από διαπραγματεύσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου, η ΑΕΚ είχε βρει πεδίο συμφωνίας με την Μπράγκα για την απόκτηση του Αλεφ αντί 1 εκατ. Ευρώ, αλλά ο Καρντόσο απέρριψε την περίπτωση του.

Ηδη, η ΑΕΚ ενημέρωσε και επίσημα τους Πορτογάλους και τον παίκτη, ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του. Ευχαρίστησε τον Μπράγκα για τον ένα χρόνο που έπαιξε ως δανεικός και για αυτό και εκείνος πλέον και επίσημα ευχαρίστησε. «Σας ευχαριστώ για όλα» ήταν η σχετική ανάρτηση του Αλεφ στο instagram.

Η ΑΕΚ ζητά στην αγορά μέσο με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Καρντόσο προσανατολίζεται κυρίως σε κεντρικό χαφ, θεωρώντας ό,τι οι επιλογές που διαθέτει για τη μεσαία γραμμή (Σιμόες, Κρίστισιτς, Γαλανόπουλος) τον καλύπτουν για τη θέση του αμυντικού χαφ και επιθυμεί να ενισχυθεί με κάποιον παίκτη που θα μπορεί να συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι.

ΑΕΚΑλεφ ΣαλντάνιαποδόσφαιροΝίκος ΛυμπερόπουλοςΜιγκέλ Καρντόσο