Αθλητισμός|04.06.2019 01:12

Παρελθόν ο Χασάν από τον Ολυμπιακό - Αποχαιρέτησε ο Αιγύπτιος (pic)

Newsroom

Μολονότι και οι δύο πλευρές είχαν στις αρχικές προθέσεις τους την επέκταση της συνεργασίας τους, εν τέλει οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Αχμέντ Χασάν χωρίζουν. Η χρυσή τομή δεν βρέθηκε στις διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ που είχε οριστεί για έναν παίκτη που αγωνιζόταν ως δανεικός. Ως εκ τούτου, δεν υπήρξε συμφωνία

Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε την ομάδα του μέσω instagram: «Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους στον Ολυμπιακό, για όλα όσα μοιραστήκαμε από την πρώτη μέρα. Και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που με στήριξαν πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και θα μου λείψετε όλοι... Θα σας υποστηρίζω πάντα...», ανέφερε ο Χασάν λέγοντας το δικό του αντίο στους οπαδούς και στον σύλλογο καθώς πλέον επιστρέφει στην πορτογαλική ομάδα.

O Χασάν, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, πέτυχε 11 γκολ σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 15 τέρματα σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

T

ΟλυμπιακόςSuperLeagueΑχμέντ Χασάνποδόσφαιρο