Αθλητισμός|10.06.2019 23:05

Εθνική: Στήριξη Γραμμένου σε Αναστασιάδη και διεθνείς ενόψει Αρμενίας

Newsroom

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα τη σύντομη προετοιμασία της για τον κομβικό αγώνα με την Αρμενία μετά τη βαριά ήττα από την Ιταλία. Ουσιαστικά το βάρος πέφτει στον ψυχολογικό τομέα, μετά την απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στη Σκουάντρα Ατζούρα. Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση, όπως συνηθίζει άλλωστε και δεν φανέρωσε στους ποδοσφαιριστές του κάποιες από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα με την Αρμενία.

Προφανώς θα γίνουν αλλαγές, όχι όμως πολλές και το πιθανότερο είναι να επιλέξει σχηματισμό σε 4-2-3-1. Ωστόσο ο ίδιος ξέρει πως θα στήσει την ομάδα του στο ΟΑΚΑ. Ενοχλήσεις στο ισχίο αντιμετωπίζει ο Σταφυλίδης και αν δεν τις ξεπεράσει, τη θέση του θα πάρει ο Κούτρης στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο της αποστολής και μίλησε με τον Αγγελο Αναστασιάδη και τους στενούς του συνεργάτες στο προπονητικό επιτελείο και εξέφρασε τη στήριξη του σε όλη την ομάδα. Ουσιαστικά τους ζήτησε να ξεχάσουν τον αγώνα με την Ιταλία και να συγκεντρωθούν μόνο στο παιχνίδι με την Αρμενία, καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς και δεν έχει κριθεί η πρόκριση.

προκριματικά EuroΒαγγέλης ΓραμμένοςΕθνική ομάδαΑρμενία