Αθλητισμός|11.06.2019 19:01

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέλαβε ένα αυτοκίνητο Tesla και το έδειξε στο Youtube

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για τις επιδόσεις του στο τένις όπου βρίσκεται στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης με συνολικά έσοδα 5,807,001 δολάρια και 3 τίτλους μέχρι τώρα, αλλά αυτή δεν είναι η μοναδική του ασχολία.

Ο Έλληνας τενίστας έχει ακόμα ένα μεγάλο πάθος και αυτό δεν είναι άλλο από το Youtube (Stefanos Tsitsipas). Έχει δικό του κανάλι στη δημοφιλή πλατφόρμα από τον Σεπτέμβριο του 2014 με 156.510 συνδρομητές και εκεί ανέβασε το τελευταίο του βίντεο με τίτλο «I'VE BEEN WAITING FOR THIS...», με αναφορά στο νέο του αυτοκίνητο.

Βέβαια δεν πρόκειται για ένα απλό μεταφορικό μέσο αλλά για ένα Tesla! To νέο του σούπερ αυτοκίνητο περίμενε τον Στέφανο Τσιτσιπά έξω από τις εγκαταστάσεις της Mouratoglou Tennis Academy, με τον Έλληνα τενίστα να κινηματογραφεί τα πάντα.

Το είχε παραγγείλει εδώ και 4 μήνες και η χαρά του δεν κρύβεται στο βίντεο που ανέβασε. Το αυτοκίνητο του Τσιτσιπά δεν είναι όμως για όλους Στη Γαλλία η τιμή του του Model S φτάνει τα 145.000 ευρώ, στην Ισπανία στα 156.400 ευρώ και στην Ιταλία τα 161.350 ευρώ.

Είναι σίγουρο όμως πως όταν μάθει να το οδηγεί και να το χειρίζεται , θα το ευχαριστηθεί πολύ περισσότερο και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα δούμε αρκετά πλάνα από το «Τζούλιους», όπως αποφάσισε να το… βαφτίσει.

youtubeΣτέφανος ΤσιτσιπάςTesla