Αθλητισμός|12.06.2019 22:15

Σάκκαρη: Ξεκίνησε για το... χορτάρι του Νότιγχαμ, αλλά νίκησε στο κλειστό κορτ

Newsroom

Με νίκη που συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση μπήκε στο όπεν του Νότιγχαμ η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια που βρίσκεται στο Νο33 της παγκόσμιας κατάταξης νίκησε 6-4, 6-3 την Βρετανίδα Χέδερ Γουότσον και προχώρησε στον β΄ γύρο.

T

Η νίκη της Σάκκαρη επιτεύχθηκε σε 84 λεπτά και μάλιστα όχι σε γήπεδο με γρασίδι αλλά σε σκληρή επιφάνεια κορτ που βρίσκεται σε κλειστό χώρο. Οι διοργανωτές δεν ήταν δυνατόν να δώσουν άλλες αναβολές στους αγώνες μετά τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών που έχουν τινάξει το πρόγραμμα στον αέρα.

Η Σάκκαρη έδειξε αποφασισμένη να επιστρέψει και πάλι στο Τοπ-30 και το έδειξε από την πρώτη της παρουσία στο βρετανικό τουρνουά απέναντι σε μία αντίπαλο που γνώριζε τα... κατατόπια αλλά ακόμα είναι στο Νο115.

T

Επόμενη αντίπαλος για τη Σάκκαρη θα είναι είτε η Αυστραλή Πέρεζ είτε η Σέρβα Γιόροβιτς που παίζουν μεταξύ τους αργότερα απόψε. Η Γιόροβιτς είναι στο Νο104 και η Πέρεζ στο Νο 202 οπότε η Σάκκαρη έχει ευκαιρία να περάσει ξεκούραστα και στον γ΄γύρο.

T

Αν ο καιρός βελτιωθεί στο Νότιγχαμ οι αγώνες θα γίνουν κανονικά αύριο στο γρασίδι, διαφορετικά θα συνεχιστούν πάλι στα κλειστά κορτ με σκληρές επιφάνειες.

Μαρία ΣάκκαρηΣπορΤένις