Αθλητισμός|14.06.2019 13:12

Αρης: Κοντά σε συμφωνία με στόπερ, «κλείνει» και τον Μαντσίνι

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Γκανέζος Μπόατενγκ απασχολεί τον Αρη για το κέντρο της άμυνας, δεν είναι όμως η βασική επιλογή που ψάχνει ο Σάββας Παντελίδης για τον παρτενέρ του Φραν Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας. Ο 23χρονος που παίζει στη Β' κατηγορία της Αυστρίας με τη Ριντ, ως δανεικός από τη Λασκ Λιντς, έχοντας δύο γεμάτες χρονιές, προορίζεται για τρίτος στόπερ, αλλά σε πρώτη φάση οι απαιτήσεις του είναι μεγάλες και ο Αρης δεν θα ενδιαφερθεί αν δεν κατέβει σημαντικά από τα χρήματα που ζήτησε.

Επί της ουσίας, ο Αρης ψάχνει για έναν στόπερ, για τον οποίο ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος ταξίδεψε στην Τουρκία και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις. Στην Αλκμήνης θεωρούν ότι πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση και περιμένουν εξελίξεις. Την ίδια στιγμή, οι Δεληζήσης και Σόουζα δεν φαίνεται να υπολογίζονται για την τριάδα των στόπερ, ενώ εκκρεμεί και η υπόθεση του Λίντσεϊ Ρόουζ.

Ο Αρης προχωράει και την υπόθεση του δεξιού εξτρέμ της Οσέρ, Ντάνιελ Μαντσίνι και αν τα βρει με την Μπορντό στην οποία ανήκει, τότε θα σπεύσει να τον κλείσει. Ο Αργεντινός έχει ξεχωρίσει στην κόντρα με τον Γάλλο συμπαίκτη του Ρομέν Φιλιποτό, καθώς είναι νέος, ενώ αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά.

Στο μεταξύ, προπονητής τερματοφυλάκων στον Αρη αναλαμβάνει ο Αλέκος Ράντος, που συμφώνησε ήδη με τους ανθρώπους της ομάδας και θα πιάσει δουλειά με τον Κουέστα, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί και δεύτερος τερματοφύλακας. Η πρώτη του Αρη με εργομετρικές εξετάσεις μετατέθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά θα γίνει με αρκετές απουσίες.

ΑρηςποδόσφαιροΝτάνιελ Μαντσίνιμεταγραφές