Αθλητισμός|20.06.2019 13:51

Ποια Λίβερπουλ; Αυτή και αν είναι κομπίνα από την Εθνική Αϊτής! (vids)

Newsroom

Η κατάκτηση του Champions League από την Λίβερπουλ, αναμφίβολα, σημαδεύτηκε από το ιστορικό 4-0 επί της Μπαρτσελόνα στον δεύτερο ημιτελικό και, κυρίως, το γκολ του Ντιβόκ Οριγκί, ύστερα από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ του Τρεντ Αλεξάντερ Αρνολντ που έπιασε στον ύπνο όλη την άμυνα των Καταλανών.

Σπάνια, βεβαίως, μπορεί μια ομάδα να δεχθεί τέτοιο γκολ, ειδικά σε τέτοιο επίπεδο. Γι’ αυτό οι ομάδες πρέπει να σκαρφίζονται διάφορα κόλπα, μήπως καταφέρουν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλό τους και να αποκτήσουν προβάδισμα απέναντί τους.

Ενα τέτοιο κόλπο, το οποίο έχει γίνει viral, εφάρμοσε η ομάδα της Αϊτής, για να «χτίσει» την ανατροπή κόντρα στις Βερμούδες, προκειμένου να φτάσει στη νίκη με 2-1, στην πρεμιέρα της στο «Γκλοντ Καπ», το αντίστοιχο Copa America σε Βόρεια, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική.

Δύο παίκτες της Αϊτής, λοιπόν, στήνουν την μπάλα για να εκτελέσουν ένα φάουλ. Ξαφνικά, ο ένας σταματάει και αρχίζει να μιλάει σε έντονο ύφος στον άλλο, ο οποίος γυρίζει προς το πλευρό του, εκτελεί ταχύτατα και εξαιρετικά το φάουλ, πιάνει στον ύπνο την άμυνα και ο Φράντζι Πίεροτ με κεφαλιά σημειώνει το πρώτο από τα δύο του γκολ στην βραδιά.

Η κομπίνα της Αϊτής (από το 1:45 του βίντεο)…

…και το αξέχαστο κόρνερ της Λίβερπουλ

 
Γκολντ ΚαπποδόσφαιροΛίβερπουλΑϊτή