Αθλητισμός|20.06.2019 19:14

Αποθέωση για Μπράουν Ιντέγε: «Δεν κρατιέμαι, θέλω να μπω στο γήπεδο» (pics)

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Μπράουν Ιντέγε δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την απόφασή του να αγωνιστεί στον Αρη. Ο Νιγηριανός σέντερ φορ μοίρασε δεκάδες αυτόγραφα σε μικρούς φιλάθλους, βγήκε selfies και με ένα πλατύ χαμόγελο απηύθυνε χαιρετισμό στους οπαδούς, φορώντας ένα κιτρινόμαυρο καπελάκι με το όνομα του αλλά και το όνομα του Αρη. 

«Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, είμαι ευγνώμων», σχολίασε για τη θερμή υποδοχή και πρόσθεσε: «Ο Άρης είναι μία ανταγωνιστική ομάδα που μάχεται και έχω την πεποίθηση πως θα πάμε εξαιρετικά φέτος. Είμαι έτοιμος, δεν κρατιέμαι, ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να παίξω στο πρώτο παιχνίδι».

Ο Μπράουν Ιντέγε είπε ακόμη:

  • «Πριν μιλήσω με τον πρόεδρο και πριν υπογράψω, ήξερα που θα έρθω. Δεν φοβάμαι τις προκλήσεις, είμαι σίγουρος για την απόφαση μου και θέλω να βοηθήσω την ομάδα».
  • «Είχα χρόνο να κάνω προπονήσεις, υπάρχει και άλλος χρόνος να έρθω στο επιθυμητό επίπεδο και να βρεθώ σε καλή κατάσταση. Δουλειά μου είναι να βοηθήσω την ομάδα».
  • «Είχα κι άλλες προσφορές, αλλά ο πρόεδρος με πίεσε και με έπεισε να έρθω. Είναι πλέον φίλος μου και τον σέβομαι. Πριν διαλέξω τον Άρη μιλήσαμε και αποφάσισα να έρθω».
  • «Είναι νωρίς ακόμα να σκεφτώ πως θα πανηγυρίσω το πρώτο γκολ. Εχουμε ακόμα πολύ δρόμο, μας περιμένει μία μεγάλη χρονιά και στην Ευρώπη. Θα πανηγυρίσω όπως νιώθω εκείνη την στιγμή, αν είναι να κάνω κάτι θα το κάνω στο γήπεδο».
μεταγραφέςSuperLeagueΑρηςποδόσφαιροΜπράουν Ιντέγε