Αθλητισμός|20.06.2019 20:27

Παναθηναϊκός: Προς ανανέωση τα συμβόλαια των Εμμανουηλίδη, Μαυρομμάτη και Θεοχάρη

Κώστας Γουλής

Τρία «δικά» του παιδιά, τρεις «απόφοιτους» της «πράσινης» Ακαδημίας, οι οποίοι τη χρονιά που ολοκληρώθηκε «παρουσιάστηκαν» με κάθε... επισημότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, «έδεσε» την Πέμπτη (20/6) ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τους Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Φάνη Μαυρομμάτη και Βαγγέλη Θεοχάρη, οι οποίοι συμφώνησαν σε όλα με τον Νίκο Νταμπίζα και θα συνεχίσουν να φορούν τα «πράσινα» και τα επόμενα χρόνια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός «…ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τους Φάνη Μαυρομμάτη, Δημήτρη Εμμανουηλίδη για την επέκταση των συμβολαίων τους και με τον Βαγγέλη Θεοχάρη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έδειξαν εξ αρχής την επιθυμία της παραμονής τους στον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να φτάσουμε σύντομα σε συμφωνία».

Οι πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν πως οι Εμμανουηλίδης και Μαυρομμάτης, που δεσμεύονταν με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, θα επεκτείνουν τις επόμενες μέρες τη συνεργασία τους με το «τριφύλλι» κατά δύο χρόνια (ήτοι ως τον Ιούνιο του 2022), λαμβάνοντας παράλληλα μία μικρή αύξηση στις απολαβές τους. Ο δε Θεοχάρης, που έμεινε ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, διετούς διάρκειας (2021), παίρνοντας αντίστοιχα μία μικρή αύξηση στις αποδοχές τους.

Από εκεί και πέρα παίρνουν σειρά οι Μπουζούκης, Ινσούα, αλλά και οι «μικροί» επαγγελματίες της ομάδας (Αθανασακόπουλος, Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλος, Αποστολάκης κ.α.), με τους οποίους οι επαφές συνεχίζονται κι αναμένεται να κορυφωθούν (ειδικά για τους δύο πρώτους) λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Νέος κύκλος επαφών αναμένεται να γίνει και με τον Χατζηγιοβάνη, αν και η διαφορά που έχει παρατηρηθεί στις πρώτες συζητήσεις, δείχνει δύσκολο να καλυφθεί και η λογική υπαγορεύει πως ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει (αν δεν έχει… ξεκινήσει ήδη) να «ψάχνεται» πιο έντονα για την πώλησή του.

ΠαναθηναϊκόςSuperLeagueΒαγγέλης ΘεοχάρηςΔημήτρης ΕμμανουηλίδηςΝίκος ΝταμπίζαςΦάνης Μαυρομμάτης