Αθλητισμός|14.11.2018 19:09

«Καυτός» Γενάρης για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ

Σταύρος Καζαντζόγλου

Δεν απαιτούνταν τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα για να δείξουν την πραγματικότητα, αλλά συνέβαλαν και αυτά για να είναι απόλυτα ξεκάθαρο τι ζητά η ΑΕΚ.

Σαράντα πέντε ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, στην «Ενωση» βρίσκονται σε εγρήγορση για να βρουν τις επιλογές που θα ενισχύσουν την προσπάθεια του Ουζουνίδη για τη συνέχεια της σεζόν.

Οι πληροφορίες του Ethnos.gr αναφέρουν πως ενώ στην αρχική κουβέντα των αναγκών της ΑΕΚ υπήρχε η απόκτηση κεντρικού χαφ, πλέον περιλαμβάνεται και η προοπτική ενός ακόμα εξτρέμ.

Αν και πλέον είναι διαθέσιμοι οι Μπογέ, Γιαννιώτας και Αλμπάνης, ενώ τις θέσεις στα άκρα καλύπτουν υπηρεσιακά και οι Μάνταλος, Μπακασέτας, Γκάλο, στην ΑΕΚ κρίνουν πως χρειάζεται ακόμα ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες.

Βέβαια, ο μεγάλος στόχος είναι ο αμυντικός χαφ. Παίκτης που δεν ήρθε το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να είναι περιορισμένες οι επιλογές.

Ο Ουζουνίδης ζητά κάποιον με ικανότητα στην άμυνα, αλλά παράλληλα δυνατότητα να παίξει με την μπάλα και να προωθήσει το παιχνίδι.

Εάν, μάλιστα, δεν ευοδωθούν οι επαφές με τον Σιμόες, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ζητηθεί ακόμα και διπλή ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

ΑΕΚμετεγγραφές