Αθλητισμός|23.06.2019 19:10

Παιχνίδι στη Ν. Κορέα έληξε 5-4 με 3 γκολ των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις (video)

Newsroom

Ένα από τα πιο περίεργα παιχνίδια της χρονιάς διεξήχθη την Κυριακή 23 Ιουνίου για το πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας. Η Γκανβόν υποδέχθηκε την Ποχάνγκ Στίλερς, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους φιλοξενούμενους στην 7η που οδηγεί στα playout υποβιβασμού. Η διαφορά τους πριν από το παιχνίδι ήταν μόλις 4 βαθμοί και οι νίκη για τους δύο αντιπάλους ήταν μονόδρομος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς βρέθηκαν να προηγούνται με 4-0 στο 57ο λεπτό. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η Ποχάνγκ Στίλερς μετρούσε 6 ήττες σε 8 εξόδους και δεν είχε σκοράρει για 4 σερί ματς, αλλά σε αυτή την αναμέτρηση η επίθεσή της πήρε… φωτιά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ κοντά σε μία τεράστια νίκη καθώς το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να κρατήσουν για περίπου μισή ώρα το προβάδισμα των τεσσάρων τερμάτων που είχαν εξασφαλίσει.

Η Γκανβόν, η οποία πριν από αυτό το παιχνίδι μετρούσε 5 ήττες στα τελευταία 6 εντός έδρας ματς που είχε δώσει στο σπίτι της, κατάφερε να διαμορφώσει το σκορ σε 2-4 πριν ξεκινήσουν οι καθυστερήσεις. Σε εκείνο το σημείο όλα άλλαξαν και οι γηπεδούχοι με ακόμα 3 τέρματα στο 92’, στο 94’ και στο 96’ γύρισαν το παιχνίδι και πήραν τη μεγάλη νίκη με 5-4 τελικό σκορ!

Μάλιστα ένας από τους παίκτες που έγραψαν το όνομά τους στον φωτεινό πίνακα είναι ο Κύπριος, Βαλεντίνος Σιέλης, με το Νο4 στη φανέλα και ο μοναδικός μη Κορεάτης σκόρερ της ομάδας του. 

ποδόσφαιροΝότια Κορέα