Κριστιάνο Ρονάλντο: Εδωσε φιλοδώρημα 25.000 ευρώ φεύγοντας από την Ελλάδα!
NewsroomΟλοκληρώθηκαν οι διακοπές στην Ελλάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο και της οικογένειάς του, που συνεχίζουν όμως τη χαλάρωσή τους στο Σαν Τροπέ και γενικότερα στην Κυανή Ακτή καθώς νοίκιασαν ένα υπερπολυτελές γιοτ που κόστισε περί τις 200.000 ευρώ για μια εβδομάδα!
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος επισκέφτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη Μεσσηνία και το Costa Navarino, φαίνεται ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες και την περιποίηση που είχε από το προσωπικό του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της παραμονής του. Και για το λόγο αυτό υπήρξε γαλαντόμος λίγο προτού φύγει, αφήνοντας ένα (τουλάχιστον) γενναιόδωρο φιλοδώρημα ύψους 25.000 ευρώ!
Οπως γράφουν τα ισπανικά ΜΜΕ ο Κριστιάνο πλήρωνε περίπου 8.000 ευρώ ανά βραδιά, τουτέστιν 56.000 ευρώ για ένα επταήμερο, ενώ εκτιμάται ότι συνολικά ξόδεψε περισσότερα από 100.000 ευρώ για τις ελληνικές διακοπές του, οι οποίες δεν απογοήτευσαν τον ίδιο και την οικογένειά του.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της
- Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου πρότεινε η Εισαγγελέας για τη διαρροή των emails - «Ήξεραν καλά τι έκαναν»
- This is Knicks: Κάν΄το όπως οι Σπαρτιάτες – Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ζήτησε αποχή 10 εβδομάδων από το σεξ πριν τα playoffs
- «Έβλεπα αηδία στον καθρέφτη»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη βουλιμία και τον αυτοτραυματισμό