Αθλητισμός|26.06.2019 09:56

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» θετικά η ανανέωση συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη

Κώστας Γουλής

Κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά, τόσο του Γιάννη Μπουζούκη, όσο και του Τάσου Χατζηγιοβάνη, για την επέκταση (ως το 2022) των συμβολαίων που τους έχουν προταθεί. Στην υπόθεση του Μπουζούκη, οι πληροφορίες του ethnos.gr και του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» επιμένουν πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει πιο κοντά τις τελευταίες ημέρες κι επί της ουσίας τους χωρίζει μία απόσταση μόλις 20.000€. Ποσό που ακούγεται… ελάχιστο (κι έτσι θα ήταν σε άλλες εποχές), αλλά στον «μνημονιακό» Παναθηναϊκό «μετράει» κι εντάσσεται στο συνολικότερο πλαίσιο της «σφικτής», οικονομικής πολιτικής. Κι επίσης, από ένα σημείο και μετά, ακουμπάει και τις λεπτές «κόκκινες» γραμμές, που έχει οριοθετήσει ο Νίκος Νταμπίζας και δεν θέλει να… ξεφεύγει, ως «οδηγό» για αντίστοιχες, μελλοντικές υποθέσεις.

Η απόστασή τους πάντως, δεν είναι πια «αγεφύρωτη», ο δίαυλος παραμένει ανοικτός (υπήρξε επικοινωνία και την Τρίτη 25/6) και πλέον εκκρεμεί μία -εκ του σύνεγγυς- επαφή, προκειμένου να τελειώσει θετικά το θέμα. Ραντεβού που είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί είτε το απόγευμα της Τετάρτης (26/6), είτε το πρωί της Πέμπτης (27/6), παρουσία του ατζέντη του «Μπούζου», ο οποίος θα έρθει την Τετάρτη στην Αθήνα (και) για άλλες μεταγραφικές υποθέσεις.

Από εκεί και πέρα θα γίνει -ακόμη μία- επαφή και με την πλευρά του Χατζηγιοβάνη, αν και στη δική του περίπτωση η απόσταση παραμένει σημαντική κι απαιτούνται αμοιβαίες «υποχωρήσεις» για να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Στα μεταγραφικά, το όνομα του Κάλουμ Ρόμπερτς μένει σε πρώτο πλάνο, ενώ εντός της λίστας (όχι όμως στις «προτεραιότητες») βρίσκεται κι ο διεθνής Καμερουνέζος χαφ, Αρνόντ Ντζουμ (ελεύθερος από Χαρτς), που αποκάλυψε το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» την περασμένη εβδομάδα.

Αντίθετα, δυσκολεύει η περίπτωση του Κύπριου μεσοαμυντικού, Φάνου Κατελάρη, ο οποίος δέχθηκε και τέταρτη πρόταση ανανέωσης απ’ την Ομόνοια και οι «αντιστάσεις» του αρχίζουν να… μειώνονται.

ποδόσφαιροΝίκος ΝταμπίζαςΠαναθηναϊκόςSuperLeagueΓιάννης Μπουζούκης