Αθλητισμός|29.06.2019 00:06

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Στοχ, ήρθε και ο Ντάγκλας Αουγκούστο

Αντώνης Τσακαλέας

Με μια ώρα διαφορά έφτασαν στη Θεσσαλονίκη, ο Μίροσλαβ Στοχ και ο Ντάγκλας Αουγκούστο, τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ που ήρθαν για να ενισχύσουν τον Δικέφαλο στην προσπάθεια να διατηρήσει τα σκήπτρα του εντός συνόρων αλλά και να ανοίξει ακόμη περισσότερο τα φτερά του στο Champions League

Ο Στοχ γύρισε στη Θεσσαλονίκη πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Αλλά φαίνεται πως τούτη τη φορά ο ταχύτατος και εκρηκτικός Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ήρθε για να μείνει. Ο 29χρονος εξτρέμ, έπειτα από τη συμφωνία του Δικεφάλου με τη Σλάβια Πράγας μπήκε στο αεροπλάνο μαζί με την πανέμορφη οικογένειά του -τη σύζυγό του και τον γιο τους- και επέστρεψε εκεί όπου μπορεί να αγωνίστηκε μόλις μια σεζόν (το 2013-14 ως δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε) αλλά είχε αφήσει καλές εντυπώσεις δείχνοντας αρκετό από το ταλέντό του.

Ο Στοχ αφίχθη στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (28/6) και εντός του Σαββάτου, αφού περάσει τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, θα ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο η μεταγραφή του προκειμένου άμεσα να ενσωματωθεί και στις προπονήσεις της ομάδας. Προηγουμένως, νωρίς το μεσημέρι, είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη και ο ατζέντης του από τη Βιέννη ούτως ώστε να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας του Στοχ με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Δείτε το video της άφιξής του Στοχ:

Πάτησε Θεσσαλονίκη και ο Ντάγκλας Αουγκούστο

Λίγη ώρα αργότερα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έφτασε και ο Ντάγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος αναμενόταν νωρίτερα το απόγευμα αλλά έχασε μια πτήση, έπειτα από ένα ιδιαίτερα κοπιαστικό ταξίδι, ήρθε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Κορίνθιανς στον ΠΑΟΚ.

Δείτε το video με την άφιξη του Ντάγκλας:

μεταγραφέςSuperLeagueΠΑΟΚποδόσφαιροΜίροσλαβ ΣτοχΝτάγκλας Αουγκούστο