Αθλητισμός|01.07.2019 11:29

Αρης: Από την Ολλανδία αρχίζει το ταξίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο (vid)

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Στο Αρνεμ της Ολλανδίας θα εγκατασταθούν οι ποδοσφαιριστές του Αρη τις επόμενες 13 μέρες για τη διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Η αποστολή συγκεντρώθηκε το πρωί (Δευτέρα 1/7) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και πέταξε αρχικά για την Κωνσταντινούπολη. Το ταξίδι θα συνεχιστεί για το Ντίσελντορφ και στη συνέχεια οδικώς θα μεταβεί οδικώς στο «Bilderberg Hotel Klein Zwitserland», που βρίσκεται στο Χέλσουμ, δυτικά του Αρνεμ.

Ο Σάββας Παντελίδης, απόλυτα ικανοποιημένος που έχει τον βασικό κορμό στη διάθεσή του, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Μπάσα, Κλεμέντε, Κουέστα, Ντιγκινί, Ντουάρτε, Κόρχουτ, Λάρσον, Μαρτίνες, Ματίγια, Ρόουζ, Σόουζα, Τόνσο, Βέλεθ, Γιουνές, Δεληζήση, Κωνσταντινίδη, Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση, Τζανακάκη, Τσαγκαλίδη και Τσιλιγγίρη.

Κατά την διάρκειας της παραμονής του στην Ολλανδία ο Αρης θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις: Φορτούνα Σίταρντ, Γάνδη, Αϊντχόφεν.

Συγκεκριμένα, πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Φορτούνα Σίταρντ θα διεξαχθεί την Τετάρτη (3/7), στο "City of Sittard", στo "BSV Limburgia Brunssum". Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00.

Τρεις μέρες μετά, στις 6/7, οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσουν την Γάνδη. Ο αγώνας του "Sport Complex of Oostakker" θα ξεκινήσει στις 17:00. 

Τα φιλικά κλείνουν με τον πιο δυνατό αγώνα της προετοιμασίας, κόντρα στην PSV, στο "Tavenu Sparta - Oosterhout Sport complex". Ο αγώνας της Παρασκευής, 12/7, είναι προγραμματισμένος για τις 20:00.

*Οι ώρες των φιλικών είναι σε ώρα Ελλάδας.

T

Super League 1ΟλλανδίαπροετοιμασίαποδόσφαιροΑρης