Αθλητισμός|05.07.2019 00:58

Αμπέλ Φερέιρα, η πρώτη συνέντευξη: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα νικήτρια» (vid)

Αντώνης Τσακαλέας

Ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο πάγκο του ΠΑΟΚ, στο φιλικό με την Αλκμααρ και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παρουσίασε τη πρώτη συνέντευξη του Πορτογάλου τεχνικού.

Μεταξύ άλλων, ο Αμπέλ Φερέιρα σημείωσε: «Δεδομένου του τεράστιου μεγέθους του συλλόγου και το πως μεγάλωσε τα τελευταία χρόνια, με αυτά που κατέκτησε και όσα θέλει να κατακτήσει, οι βλέψεις του ΠΑΟΚ συμφωνούν με τις φιλοδοξίες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Φερνάντο Σάντος για όλα όσα μου είπε για τον σύλλογο, την οργάνωση που υπάρχει. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει χώρος μόνο για τους καλύτερους και μόνο στους καλύτερους συλλόγους κερδίζεις.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα νικήτρια, ένας σύλλογος που κατέκτησε το πρωτάθλημα και αυτό το επίτευγμα είναι κάτι που το σέβομαι και θέλω να δώσουμε συνέχεια. Για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, και με τη δύναμη των οπαδών μας, που είναι κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση, και είναι σίγουρα ένας ακόμα λόγος που είπα το ναι, και αποφάσισα να δεχθώ αυτή τη πρόκληση. Πρέπει πρώτα να δούμε τι κάνει καλά η ομάδα και σιγά – σιγά να εισάγουμε τις δικές μας ιδέες».

Δείτε τη συνέντευξη του Αμπέλ Φερέιρα στο PAOK TV:

ποδόσφαιροΑμπέλ ΦερέιραΠΑΟΚSuperLeague