Αθλητισμός|05.07.2019 16:25

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για υπογραφές ο Γιουσέφ Ελ Αράμπι (vid)

Newsroom

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Παρότι από πλευράς διοίκησης δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη το παραμικρό, καλά ενημερωμένες πηγές επιμένουν ότι εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο διεθνής Μαροκινός στράικερ (41 συμμετοχές, 15 γκολ), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ντουχάι του Κατάρ (78 ματς, 90 γκολ σε μια τριετία) αποτελεί τον εκλεκτό της ομάδας του Πειραιά και όπως όλα δείχνουν η απόκτησή του θα ολοκληρωθεί μέσα στην ημέρα (Παρασκευή 5/7).

Ο Ελ Αραμπί είναι σέντερ φορ κρούσης, ικανότατος στο «εύκολο» γκολ, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, και θα κληθεί άμεσα να ενισχύσει την ομάδα σε αυτό τον πολύ σημαντικό τομέα αρχής γενομένης από τα παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν.

Γεννήθηκε στη Γαλλία στις 3 Φλεβάρη του 1987 (32 ετών), έχει ύψος 1.83 και βάρος 70 κιλά. Εχει ευχέρεια και με τα δύο πόδια ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Καέν, Αλ Χιλάλ και Γρανάδα.

Δείτε highlights από την καριέρα του Ελ Αραμπί:


ΟλυμπιακόςΓιουσέφ Ελ ΑραμπίμεταγραφέςποδόσφαιροSuperLeague