Αθλητισμός|07.07.2019 00:07
Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με τον Μπουζούκη, ανανεώνει ως το 2022
NewsroomΣε συμφωνία με τον Γιάννη Μπουζούκη ήρθαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.
Οι συζητήσεις είχαν αίσιο τέλος κι έτσι δόθηκε λύση σε ένα σημαντικό ζήτημα, καθώς ο Παναθηναϊκός επέστρεψε, ανέβασε την προσφορά του κι έτσι βρέθηκε η χρυσή τομή με τον ποδοσφαιριστή, που θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ολλανδία έχοντας το μυαλό του στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι υπογραφές του συμβολαίου, όπως και του Φάνη Μαυρομμάτη, θα μπουν εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Εχουν ήδη υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια ο Θεοχάρης και ο Εμμανουηλίδης.
Διαβάστε ακόμη
- Αγωνία στην Κυψέλη για τον μετροπόντικα: Κυβερνητικό αλαλούμ με αντιφάσεις για τη στατικότητα - Στον Εισαγγελέα οι κάτοικοι
- Σπιράλ ανατιμήσεων και δύσκολος χειμώνας: Πώς απαντά το Μαξίμου - Το χρονοδιάγραμμα των παρεμβάσεων
- Τα γαλάζια αλληλοκαρφώματα που δεν μαζεύονται, το τραπέζι για τα διυλιστήρια και η 5η Οκτώβρη ως τεστ
- Στη δημοσιότητα τα πρώτα αποτελέσματα από τον ψηφιακό έλεγχο σε ιατρεία, spa και Κέντρα Αισθητικής για παράνομες υπηρεσίες