Αθλητισμός|08.07.2019 23:00

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά είχε κέφια στην ισοπαλία (1-1) με τη Ντιναμό Κιέβου

Newsroom

Με τον Ματιέ Βαλμπουενά σε μεγάλα κέφια να δίνει το ρυθμό και τους Μπουχαλάκη, Μπρούνο, Μασούρα, Γκερέρο να ακολουθούν σε υψηλό τέμπο, οι παίκτες του Ολυμπιακού που χθες εγκαινίασαν τη νέα τους μπλε εμφάνιση, τρίτη για τη νέα περίοδο, πρόσφεραν κατά διαστήματα πολύ ωραίο θέαμα απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου.

Προηγήθηκαν νωρίς με κοντινή προβολή του Μπουχαλάκη (5’), έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα και δημιούργησαν αρκετές ακόμη καλές ευκαιρίες, χωρίς, όμως, την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα. Ένα επιπόλαιο μαρκάρισμα του Μπα, μάλιστα, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους έδωσε τη δυνατότητα στους Ουκρανούς να ισοφαρίσουν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σολ (45’).

Στο δεύτερο ημίχρονο και υπό καταρρακτώδη βροχή, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς διατήρησε τα ηνία του ματς, απείλησε αρκετές φορές την εστία του Μπόικο, αλλά το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος κόουτς μοίρασε τα χαρτιά του, καθώς χρησιμοποίησε 15 παίκτες, κρατώντας τους υπόλοιπους για το φιλικό της Τετάρτης με αντίπαλο το Αμβούργο.

Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης, Σεμέδο (46’ Παπαδόπουλος), Μπα, Κούτρης (82’ Τσιμίκας), Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Μασούρας (65’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (65’ Φορτούνης), Γκερέρο.

ΟλυμπιακόςφιλικόποδόσφαιροπροετοιμασίαΝτινάμο Κιέβου