Αθλητισμός
|
09.07.2019 18:54
«Σπάει» τα ταμεία η Γιουβέντους για την απόκτηση του Ντε Λιχτ
NewsroomΑποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Ματάις Ντε Λιχτ είναι η Γιουβέντους. Η «μεγάλη κυρία» δεν πτοείται από τη στάση του Αγιαξ και δίνει…ρέστα για να μεταφέρει στο Τορίνο τον θαυματουργό Ολλανδό. Ο «Αίαντας» είχε απορρίψει την προσφορά των 70 εκατ. ευρώ της Γιουβέντους, αλλά οι Ιταλοί δεν είπαν την τελευταία τους λέξη.
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η Γιουβέντους επέστρεψε με νέα προσφορά προς τους Ολλανδούς. Σε αυτό το νέο «πακέτο», περιλαμβάνεται ποσό 50 εκατ. ευρώ, αλλά και τον 19χρονο διεθνή Ιταλό φορ, Μόιζε Κεν, η αξία του οποίου εκτιμάται στα 25 εκατ. ευρώ. Η Γιουβέντους ελπίζει πως με αυτό το ποσό θα πείσει τους Ολλανδούς, ενώ ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Ντε Λιχτ.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο