Καλύτερα να περιοριστεί στο παρκέ, δεν τη…βρίσκει με τα πόδια ο Χάρντεν (vid)
NewsroomΚαλύτερα με την μπάλα στα χέρια που κάνει πράγματα και θαύματα, παρά με την ποδοσφαιρική που δεν φαίνεται να ξέρει το αντικείμενο. Ακόμα και ένας απίστευτος αθλητής, όπως ο Τζέιμς Χάρντεν, μπορεί να εκτεθεί εάν καταπιαστεί με κάτι που δεν γνωρίζει.
Διότι, μπορεί να «φόρτωσε» τα καλάθια στο ΝΒΑ, αλλά όταν επιχείρησε να κάνει κόλπα με την ποδοσφαιρική μπάλα ή έστω να παίξει ως τερματοφύλακας, αποδείχθηκε πως δεν το έχει με τίποτα. Ο πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ της σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκε στο Λονδίνο και φόρεσε τη φανέλα της Άρσεναλ μέσα στο φημισμένο «Emirates».
Προσπάθησε να κάνει κάποια «γκελάκια» με την μπάλα αλλά δεν κατάφερε ούτε... ένα, ενώ όταν κλήθηκε να γίνει τερματοφύλακας, το μόνο που κατάφερε ήταν να δει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του!
Δείτε και θα καταλάβετε:
- Εκτελέσεις, συλλήψεις και νέοι περιορισμοί: Το Ιράν σκληραίνει τη γραμμή στο εσωτερικό εν μέσω πολέμου
- Η πρώτη δήλωση της οικογένειας της 38χρονης Βρετανίδας που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη
- Ντύθηκε «Χάρος», ανέβηκε στην οροφή νοσοκομείου και κοιτούσε επίμονα τους ασθενείς
- «Όχι γκέι 17 Pro, αλλά σπασμένο 11άρι»: Ρώσοι διαλύουν τα iPhone τους στο TikTok για να... γίνουν πιο άνδρες