Αθλητισμός|14.07.2019 10:27

ΠΑΟΚ: Ψάχνει «φόρμουλα» για Παλίνια ή αλλάζει ρότα

Αντώνης Τσακαλέας

Το θέμα της προσθήκης ενός ανασταλτικού μέσου είναι αυτό που «καίει» τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν ξεκάθαρος στις εσωτερικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας ως τον βαθμό αναγκαιότητας των μεταγραφικών κινήσεων από εδώ και στο εξής, καθώς στο δρόμο της εφαρμογής του δικού του πλάνου, η προσθήκη ενός «6αριού» τοποθετήθηκε στη πρώτη θέση της λίστας, και μάλιστα άμεσα, ώστε να είναι στη διάθεσή του στις αναμετρήσεις για τη τρίτη προκριματική φάση του Champions League.

Ο Φερείρα μάλιστα έβαλε και όνομα σε αυτή τη λίστα, αυτό του Ζοάο Παλίνια, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να διαπιστώσει αν μπορεί να βρει τρόπο επίτευξης συμφωνίας με τη Μπράγκα για την ανάκληση του δανεισμού του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στη συμφωνία ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Μπράγκα δεν είχε προβλεφθεί ρήτρα ανάκλησης δανεισμού του Παλίνια και η Μπράγκα με τις απαιτήσεις της ανεβάζει κατά πολύ το ποσό που είναι διατεθειμένος να καταβάλλει ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως στελέχη των νταμπλούχων έχουν ξεκινήσει κάποιες πρώτες κινήσεις προς άλλες κατευθύνσεις ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος. Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, το ιδανικό για τον Φερέιρα είναι να έχει έναν επιπλέον ανασταλτικό μέσο μέχρι τις 18 Ιουλίου, ώστε να ταξιδέψει μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Αμπέλ ΦερέιραΠΑΟΚΖοάο Παλίνια