Αθλητισμός|15.07.2019 11:46

Μετά τη ξανθιά του Τσάμπιονς Λιγκ μπήκε στο γήπεδο και η εντυπωσιακή πεθερά της

Newsroom

Αυτή τη φορά οι Αγγλοι ήταν προετοιμασμένοι για τις προθέσεις της οικογένειας Ζνοτροβέτσκι αλλά η οικογένεια των Αμερικανών με ρωσική καταγωγή πέτυχαν πάλι τη δημοσιότητα που επιθυμούσαν.

Μόνο που αυτή τη φορά η πεθερά... ζήλεψε τη νύφη και επιχείρησε να εισέλθει στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κρίκετ μεταξύ της Αγγλίας και της Νέας Ζηλανδίας στο Λονδίνο.

  

Η Έλενα Ζντοροβέτσκι που είναι μαμά του yotuber Βιτάλι επιχείρησε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο αλλά συνελήφθη από τους άνδρες ασφαλείας μόλις επιχείρησε να περάσει τις διαφημιστικές πινακίδες.

Οπως και η νύφη της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ φορούσε ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό που έγραφε την επωνυμία του καναλιού στο youtube του κανακάρη της.

Λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισης της Ελενας Ζντοροβέτσκι πολλοί ήταν εκείνοι που κάνουν συγκρίσεις της Ελενας με την πολύ νεότερη Κίνσεϊ.

Η μαμά συνελήφθη από την αστυνομία και γνώρισε την αποθέωση από τη νύφη της αλλά και πολλούς χρήστες του διαδικτύου.

«Δεν θα μπορούσα παρά να είμαι περήφανη για την Ελενα» έγραψε σε ένα σημείωμα της η Κίνσεϊ η οποία υπενθυμίζεται πως επιχείρησε να εισέλθει και στον τελικό του Κόπα Αμέρικα αλλά συνελήφθη στις κερκίδες μαζί με τον Βιτάλι λίγο πριν πραγματοποιήσουν το εγχείρημα τους.

Στον τελικό πάντως οι Αγγλοι κατέκτησαν τη Νέα Ζηλανδία και για πρώτη φορά στην ιστορία τους κατέκτησαν το τρόπαιο.

Κίνσεϊ ΒολάνσκιΒιτάλι ΖντοροβέτσκιΈλενα Ζντοροβέτσκι