Απίστευτο: Εχασαν 30-1 και έκλαιγαν από την χαρά τους (vid)
NewsroomΤο γυναικείο πόλο δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στη Νότια Κορέα και όσες αθλήτριες ασχολούνται με το άθλημα περίμεναν για πολύ καιρό αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα που γίνεται στην πατρίδα τους προκειμένου να ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής απέναντι στις υπερδυνάμεις.
Τα κορίτσια της Νοτίου Κορέας στην πρεμιέρα ηττήθηκαν από την Ουγγαρία 64-0 και το σκορ αυτό πέρασε στην ιστορία. Μοιραία όλες οι αθλήτριες της Νοτίου Κορέας είχαν αφοσιωθεί στο μεγάλο στόχο του να σκοράρουν, έστω και για μία φορά.
Σκόραραν στο 27-0
Αν και η δυναμικότητα της Ρωσίας δεν τους άφηνε και πολλά περιθώρια εντούτοις ενώ έχαναν με 27-0 στο 04.16 πριν την λήξη και του 4ου οκταλέπτου πέτυχαν το γκολ της τιμής και το πανηγύρισαν έξαλλα. Μάλιστα οι παίκτριες του πάγκου αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα. Από εκείνη τη στιγμή δέχτηκαν άλλα τρία γκολ, το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 30-1 για τη Ρωσία αλλά οι νοτιοκορεάτισσες θα θυμούνται για πάντα αυτή τη στιγμή.
Πάνω απ΄όλα η συμμετοχή
Είναι δίχως άλλο μια συγκινητική στιγμή που αποδεικνύει πως πάνω από τις νίκες και τη σημασία τους μετράει η χαρά της συμμετοχής και η περηφάνια όσων προσπάθησαν.
Απολαύστε το βίντεο...
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
- Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
- Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»