Αθλητισμός|18.07.2019 11:51

Χάρντεν-Γουέστμπρουκ: Το πιο ακριβοπληρωμένο δίδυμο του ΝΒΑ(vid)

Newsroom

Η σεζόν 2019-20 αναμένεται συναρπαστική στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Η φετινή free agency προκάλεσε …καραμπόλες, ανατροπές και εκπλήξεις. Κάποιες ομάδες ωφελήθηκαν, κάποιες αποδυναμώθηκαν ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και κάποια ντουέτα Αll Star παικτών που αναμένεται να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στο πρωτάθλημα.

Η εκπομπή Sports Center του ESPN ασχολήθηκε πρόσφατα με τα …ακριβοπληρωμένα δίδυμα του ΝΒΑ. Στην κορυφή βρίσκεται αυτό των Ρόκετς, Τζέιμς Χάρντεν και Ράσελ Γουέστμπρουκ στοιχίζουν μαζί 76,7 εκατομμύρια δολάρια. Θυμίζουμε πως πέρσι ο Γουέστμπρουκ είχε στους Θάντερ συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 35,5 εκ. δολάρια ενώ ο Χάρντεν είχε 30,4.

Στην κούρσα ακολουθούν οι splash brothers των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον κοστίζουν μαζί 73 εκ. δολάρια. Η αμοιβή του Κάρι για την επόμενη σεζόν είναι της τάξης των 40.2 εκ. δολαρίων!

Πιο κάτω το δίδυμο των Νετς (Ντουράντ και Ίρβινγκ) με 69,9 εκ. Ο Ντουράντ φέτος συμφώνησε για 3+1 χρόνια  έναντι 164 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ ο Ίρβινγκ υπέγραψε επίσης 4αετές με 141 εκ. δολάρια. Στους Κλίπερς για την ώρα συναντάμε Καουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ(μαζί 65,7 εκ.)

Ο Λέοναρντ άφησε τους Ράπτορς και υπέγραψε 3ετές αντί 103 εκ. δολαρίων.

Στους Λέικερς το συμβόλαιο του Λεμπρόν Τζέιμς για την επόμενη χρονιά είναι 37,4 εκ. δολ ενώ ο Άντονι Ντέιβις θα λάβει 28,7 εκ.

ΝΒΑΡάσελ ΓουέστμπρουκΤζέιμς Χάρντεν