Αθλητισμός|20.07.2019 23:06

Ο Αρης νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο, πριν την πρώτη Ευρωπαϊκή «μάχη»

Newsroom

Αρης και Ατρόμητος ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με φόντο τους αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάση του Europa Leugue με μια μεταξύ τους αναμέτρηση, που βρήκε νικητή τον γηπεδούχο Αρη με 2-1, καθώς η αναμέτρηση έγινε στο «Κλ. Βικελίδης». Στο 25' ο Ντιγκινί έκανε γέμισμα στη μεγάλη περιοχή με στόχο τον Ιντέγε, και ο Γούτας που προσπάθησε να διώξει, έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του. Στο 67' ο Φετφατζίδης κέρδισε πέναλτι, μετά από μαρκάρισμα του Κιβραβκίδη και ο Ιντέγε ευστόχησε σε αυτό για το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Μανούσος αξιοποίησε την πάσα του Ενσικουλού και με πλασέ έκανε το τελικό 2-1.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ (78' Σόουζα), Βέλεθ (78' Δεληζήσης), Κόρχουτ (86' Τσαγκαλίδης), Ματίγια (86' Μπακούτσης), Μπάσα (57' Σάσα), Τόνσο (78' Κωνσταντινίδης), Φετφατζίδης (68' Ντουάρτε), Ντιγκινί, Ιντέγε (68' Μαρτίνες).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Μέγιερι (80' Θεοδωράκης), Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης (62' Καχίλα), Κατράνης, Χαρίσης (77' Γαρουφαλιάς), Μάντσον (77' Νάτσος), Ουγκράι (55' Κορτ), Ούμπιδες (55' Ρόσα), Μανούσος (80' Κωτσόπουλος), Βέλλιος (55' Ενσικουλού).

Την ώρα διεξαγωγής του φιλικού,  προέκυψε η αντίπαλος του Ατρομήτου , που θα είναι η Ντουνάισκα Στρέντα από τη Σλοβακία. Η Ντουνάισκα απέκλεισε την Κρακοβία, στην έδρα της οποίας απέσπασε (στη παράταση) ισοπαλία με 2-2, και προκρίθηκε στα εκτός έδρας γκολ.

ποδόσφαιροΑρηςΑτρόμητοςSuperLeagueφιλικό