Αθλητισμός|20.07.2019 11:41

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μαρσέλο «άδειασε» τον Εντέν Αζάρ!

Newsroom

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Μαρσέλο, όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει τον Εντέν Αζάρ, την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον συμπατριώτη και καλό του φίλο, Νεϊμάρ.

«Ο Εντέν είναι σούπερ σταρ, ένας παίκτης μεγάλης ποιότητας, όπως ο Νεϊμάρ. Ο «Νέι» έχει αρετές για να βρίσκεται στο παγκόσμιο Top5, είναι εντυπωσιακός» υποστήριξε ο δεύτερος αρχηγός της «Βασίλισσας», προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ τους, αλλά για εμένα ο Νεϊμάρ είναι καλύτερος».

Ο Μαρσέλο άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της Ρεάλ για τον Νεϊμάρ, ο οποίος θέλει να φύγει οπωσδήποτε από την Παρί Σεν Ζερμέν. «Ο Νεϊμάρ είναι ένας απρόβλεπτος παίκτης, πολύ δύσκολα ελεγχόμενος. Όταν η άμυνα έχει φανταστεί μια κίνηση για να τον προλάβει, εκείνος έχει ήδη σκεφτεί άλλη.. Και έτσι είναι αδύνατο να αμυνθείς» πρόσθεσε ο 31χρονος αριστερός μπακ.

«Το να έχεις τον Νεϊμάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν μια μεγάλη απόλαυση, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει. Ο Νεϊμάρ είναι ένα αστέρι και η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα πρέπει να κάνει τα πάντα για να φέρνει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο» συμπλήρωσε.

Ο Μαρσέλο, ο οποίος παραδέχθηκε εμμέσως ότι ήρθε σε ρήξη με τον πρώην προπονητή του στην Ρεάλ, Σαντιάγο Σολάρι, δεν θεωρεί ότι θα υπήρχε πρόβλημα με τον Νεϊμάρ, επειδή έχει παίξει στην Μπαρτσελόνα.

«Δεν θα αποτελούσε καμία δυσκολία. Μια φορά στην προετοιμασία, επειδή είναι φίλος μου και του Κασεμίρο, ήρθε στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Μπήκε, χαιρέτησε και συζήτησα μαζί του. Τίποτα για ποδόσφαιρο. Όταν τελειώνει το ματς, η αντιπαλότητα πάει στην άκρη» ξεκαθάρισε σχετικά.

Ρεαλ ΜαδρίτηςΈντεν ΑζάρΝεϊμάρποδόσφαιρο