Αθλητισμός|20.07.2019 02:08

Τι θα έδινες για να παίξεις μπάλα με τον Μέσι στην παραλία; (vid+pics)

Newsroom

Δεν ξεχνάει την μπάλα ούτε στις διακοπές του ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, μετά την απογοήτευση του Copa America, όπου έχασε το τρόπαιο και αποβλήθηκε στον μικρό τελικό με την Χιλή, κάνει διακοπές με την οικογένειά του στην Καραϊβική.

Και, στην παραλία του πολυτελούς ξενοδοχείου που διαμένει σε ένα από τα νησιά της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, πήρε τον μεγάλο του γιο Τιάγκο και έπαιξε μπάλα μαζί με άλλα τρία παιδιά, τα οποία απόλαυσαν κάθε στιγμή της μοναδικής εμπειρίας.

Εκτός από τον Τιάγκο, ο Λέο έχει στο πλευρό του τα άλλα δύο αγόρια του, τον Ματέο και τον Τσίρο, αλλά βεβαίως και την σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούτσο. Η οικογένεια Μέσι διαμένει σε μια ιδιωτική βίλα του «Jumby Bay Island» (κάθε βραδιά στοιχίζει έως και 16 χιλιάδες δολάρια), στο οποίο υπάρχει πρόσβαση μόνο μέσω καραβιού και βρίσκεται 2,5 χιλιόμετρα μακριά από το Dutchman Bay, στην Αντίγκουα.

Ο Μέσι προσπαθεί, όσο γίνεται, να χαλαρώσει, και δεν διστάζει να πιει και μια μπύρα παραπάνω, προτού επιστρέψει στην Ευρώπη, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα, ενόψει της νέας σεζόν.

Λιονέλ Μέσιποδόσφαιροδιακοπές