Αθλητισμός|24.07.2019 19:17

Μπαρτσελόνα: Η Ατλέτικο ζητά το μπλοκάρισμα της μεταγραφής του Γκριεζμάν

Newsroom

Αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά «μπαμ» του καλοκαιριού σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Αντουάν Γκριεζμάν μετακινήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα και μάλιστα συμμετέχει στην προετοιμασία των Καταλανών, κάνοντας το – ανεπίσημο – ντεμπούτο του στο φιλικό κόντρα στην Τσέλσι (23/7, οπότε οι Αγγλοι επικράτησαν με 2-1). Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα σκιές γύρω από το μέλλον του.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, η Ατλέτικο Μαδρίτης προσέφυγε στην ομοσπονδία καταγγέλλοντας, ότι η Μπαρτσελόνα είχε συμφωνήσει για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή πολύ πριν την 1η Ιουλίου. Μέχρι εκείνο το διάστημα, η ρήτρα αποδέσμευσης του Γκριεζμάν ήταν 200 εκατ. ευρώ. Ετσι, οι Μαδριλένοι αξιώνουν από την Μπαρτσελόνα να καταβάλει ακόμα 80 εκατ. ευρώ, στα 120 εκατ. ευρώ που κατέθεσαν για την απόκτηση του.

«Η Ατλέτικο εξέφρασε την αμφιβολία της για την εγκυρότητα της μεταγραφής του Γκριεζμάν. Υπάρχει ένας μηχανισμός, ο οποίος θα τεθεί σε λειτουργία, ώστε να επιλυθεί το ζήτημα», είπε χαρακτηριστικά ο Τέμπας. Η Ατλέτικο ζήτησε να μπλοκαριστεί η μεταγραφή από την ισπανική ομοσπονδία και εάν αποδείξει τους ισχυρισμούς της, μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στη μεταγραφή.

«Είναι πιθανό να μπλοκαριστεί η μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή. Η La Liga θα πρέπει να δει τι απόφαση θα ληφθεί. Υπάρχει μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει και εκείνοι που την επιβλέπουν θα πρέπει να επιλύσουν την υπόθεση», ανέφερε ο πρόεδρος της La Liga. Ηδη μάλιστα, η ομοσπονδία άνοιξε φάκελο για την πολύκροτη υπόθεση.

ποδόσφαιροLa LigaΑτλέτικο ΜαδρίτηςμεταγραφέςΜπαρτσελόναΑντουάν Γκριεζμάν