Αθλητισμός|25.07.2019 11:55

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Ελλάδα - Αυστραλία 8-9

Newsroom

Επειτα από το χαμένο παιχνίδι και με την Ιταλία, η Ελλάδα υποχρεώθηκε σε νέα ήττα απέναντι στην Αυστραλία με 9-8 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο. Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου έμεινε χωρίς γκολ τα τελευταία και πιο κρίσιμα 10 λεπτά (όπως συνέβη και με τους Ιταλούς) με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κερδίσει το «εισιτήριο» για το παιχνίδι της 5ης θέσης. Ως εκ τούτου θα διεκδικήσει την 7η με αντίπαλο την Γερμανία.

Η Εθνική μπήκε δυνατά στην πισίνα και κατάφερε να προηγηθεί με 1-0, γρήγορα όμως οι Αυστραλοί πέτυχαν το 1-2. Η Ελλάδα ισοφάρισε, αλλά ο Κέις έκανε το 3-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Στην έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου οι Αυστραλοί αύξησαν τη διαφορά σε 4-2, όμως μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Ελλάδα είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσα με 5-5.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο με το σκορ να βρίσκεται στο 8-8. Η Εθνική είχε μείνει, όμως, δίχως τέρμα τα τελευταία δύο λεπτά του τρίτου οκταλέπτου και συνέχισε με «ανυδρία» και στο τέταρτο. Έτσι, ο Κάμπελ δεν έχασε την ευκαιρία να γράψει το τελικό 8-9.

Αυστραλία (Φάτοβιτς): Ντένερλι, Κάμπελ 2, Φορντ Τ., Κέις 3, Πάουερ, Έντουαρντς Λ., Ροουτς , Γιάνγκερ 2 , Φορντ Α.1, Πουτ, Χάουντεν , Έντουαρντς Μ. 1 , Χρύσανθος. 

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Γούνας 1, Γαλανίδης. 

Πηγή: sdna.gr

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλοΕθνική ΠόλοΕθνική ΑυστραλίαςΠαγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου