Αθλητισμός|26.07.2019 14:29

Αυτοί είναι οι τρεις όροι Αυγενάκη για τις αλλαγές στο μπάσκετ

Newsroom

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο (για τυχόν παρερμηνείες) μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο, με τον οποίο συζήτησε όλα τα φλέγοντα θέματα του μπάσκετ. Και όπως τόνισε ο υπουργός, οι αλλαγές στο μπάσκετ θα πρέπει να γίνουν «με νόμιμο τρόπο, απόλυτη διαφάνεια και έξωθεν καλή μαρτυρία».

Μια ημέρα μετά το ραντεβού με τον Βασιλακόπουλο, ο Αυγενάκης έγραψε στο twitter: «Χθες, επεσήμανα στον κ. Βασιλακόπουλο ότι πρέπει ν' αλλάξει, άμεσα, η προβληματική εικόνα του μπάσκετ στη χώρα. Με νόμιμο τρόπο, απόλυτη διαφάνεια και έξωθεν καλή μαρτυρία, προς την κοινωνία που παρακολουθεί. Επαναλαμβάνω τους τρεις όρους/προϋποθέσεις για όσους τυχόν δεν πρόσεξαν».

Δείτε το tweet που έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης:

T

Παρεξήγηση για ένα Like

Προηγουμένως, ένα like του υφυπουργού στο facebook προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο κ. Αυγενάκης σε μια συζήτηση που είχε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε ένα like που προκάλεσε αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, όταν του έγραψαν: «Έχεις να ξεκαθαρίσεις πολύ βρωμιά στο μπάσκετ, υπουργέ μου. Καλή δύναμη», ο ίδιος πάτησε like στο σχόλιο. Αμεσα ο επικεφαλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε μέσω instagram καθώς αναρωτήθηκε: «Υπουργέ ποια είναι η βρωμιά στο μπάσκετ στην οποία κάνετε λάικ;». Εν τέλει, το like του Αυγενάκη αποσύρθηκε...

Γιώργος ΒασιλακόπουλοςΛευτέρης ΑυγενάκηςμπάσκετBasket League