Αθλητισμός|30.07.2019 12:07

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβιβάστηκε στην πιο... πολιτισμένη πτήση ever

Newsroom

Είναι δεδομένο πως οι τενίστες ταξιδεύουν πολύ. Ίσως περισσότερο από όσο θα επιθυμούσαν οι ίδιοι καθώς πρόκειται για τους αθλητές που πατρίδα έχουν και σπιτικό δεν έχουν. Τα ταξίδια τους είναι πολλά, καλύπτουν όλο το ημερολόγιο του έτους και τα τουρνουά διαδέχονται το ένα το άλλο, οπότε όταν ένας τενίστας λέει πως «δεν το έχω ξαναζήσει αυτό στα ταξίδια μου», αξίζει να δώσουμε μία παραπάνω σημασία στα λόγια του.

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος μπορεί να είναι μόλις 20 χρονών αλλά οι ώρες στα κορτ και σε πτήσεις με αεροπλάνο είναι πάρα πολλές. Τι είδε όμως το Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροπλάνο που επιβιβάστηκε και τον εντυπωσίασε τόσο πολύ που αποφάσισε να το μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο στα social media;

Από τη γαλαρία του αεροπλάνου ο Τσιτσιπάς τράβηξε σε βίντεο την αποβίβαση η οποία δεν έχει καμία σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει. Κανείς δεν σπρώχνει, κανείς δεν περιμένει όρθιος στον διάδρομο και όλοι σηκώνονται με τη σειρά, παίρνουν τις αποσκευές τους και κατεβαίνουν από το αεροπλάνο με τόση τάξη που σε κάνει να ανησυχείς αν οι επιβάτες είναι άνθρωποι ή ρομπότ. Ας ελπίσουμε να ζήσουμε όλοι μία αντίστοιχη εμπειρία. 

T

αεροπλάνοΣτέφανος Τσιτσιπάς